- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Há! Nagyon tetszik nekem ez a topik! Én is gondolkodtam már sufnituningin (rulzz!), de még nincs semmim. Ezért kérném a segítségeteket.
Volt nekem nemrég egy celeronom (733), és annak megvan még a bordája meg a hűtője (meg az alaplap is... meg egy rossz 33.6-os modem valami furcsa (nem pci) foglalattal :) ). Szeretném a hűtőt rákötni az új alaplapom chassis fan-jára, hogy valamit csináljon odabent a házban. :) Csakhát a madzagja túl rövid, hogy esetleg elérjen a hátsó chassis fan helyéig, meg hát kissebb is annál, úgyhogy ház hűtő már nem nagyon lehet belőle. Esetleg arra jó lenne, hogy vhogy a házon belül keringesse a levegőt? Vagy próbáljam meg pl a vincsit hűteni vele? Igazából odáig se nagyon ér el... :( Szal nemtom mit kéne csinálni vele, de valamit akarok. :)
Aktív témák
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest