- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
HardWare #221 üzenetére
Igen,valóban 2x1 giga.
Újabb infó,mivel újabb lapom van.
Tehát 520-ig 5-2-3-3 időzítés mellett mennek 1t-ben szigoruan a gyárilag megengedett fesszel,azaz 1,75 v-al.
Most Dfi Expert lapban vannak,ez valamiért nem kedveli,ha 2t-be próbálom,tehát ugyanitt van a vége.
Több,mint valószínű,hogy mennének még tovább is,ha több feszt kapnának. -
raycoon
tag
Szia!
Az eredetin nincs olyan, hogy ''Minden termék Gyárilag Tesztelt kiváló minõségû Samsung TCCD chippekkel gyártva.''... A nyelvtől eltekintve persze..Erre mondtam, hogy megtévesztő.. De ha az eredeti oldalon is ez lenne, akkor az is megtévesztő lenne..
De nem akarok offolni ezzel a témával. -
raycoon
tag
Tartom az állításom!
És bár előtte is körbenéztem, de mivel ÉN nem vagyok annyira biztos soha sem a saját tudásomban, ezért ismét rákerestem. Nem tudom, hogy te is megtetted, vagy csak....
A következő infókat találtam a különböző chip-ekről: Samsung TCCD, UCCC, TCC5, Winbond UTT, G.Skill OEM IC. Ezeket nem a hivatalos honlapon, mert ott nem szoktak nagyon beszédesek lenni. Jószerivel csak a TCCD-s memóriáknál van leírva, mivel az fontos.
Mod: egyébként Bumbi linkjén is ezt írják. Szóval, ha megköszönöd neki, akkor miért nem nézed meg és mondod azt, hogy bocs, tévedtem.. Mondjuk nekem nincs szükségem rá. Gondoltam tudod a választ, és megkérdezem. De mostmár tudom így is..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest