- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
alig várom már a szintlépést, hogy a sok nép bevigye az agyonhasznált kis athlonokat, én meg megveszem használtba, és végre csak egy generációval leszek lemaradva, és nem hárommal, mint ahogy szokásom!! Be szép is volna :)) :)
-
Viktor77
titán
válasz
L|zsidoboz #26 üzenetére
Akkor fölöslegesen teszed, ugyanis már időhöz is van kötve a ''szintlépés''.
Ajánlom a rangos topicot. -
Ger|
aktív tag
fogsz egy normálisabb fajta FX5200-asat, szal nem 64 biteset, és nem is 333as memóriájút, mondom értelmeset -é!, :), osz húzod kicsit, és elérted az fx 5600at szépen!
-
Viktor77
titán
válasz
L|zsidoboz #24 üzenetére
Talán 5 hónapja már megoldódott a problémája. :D
-
L|zsidoboz
őstag
Szerintem a friss driver sokat segíthet az fx5200-dön! Próbáld meg... :))
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
TiMoN
senior tag
HL2 nél nem lesz szívás, ugyanis a Sierra megmondta hogy a játék kisebb konfigurációkon is jól élvezetesen fog futni. Jó a fullos élményért fizetni kell.
Melyik játéknál nincs igy?
Mindenesetre a két fenn emlitett kártya között nemsok külömbség van de én ezt eddig is nagyon jól tudtam...
Játékoknál mindenki szívni fog akinek nincs nagypénzes apucija aki majd megveszi a legujjab ati vagy nvidia kártyát a csemetének.
[Szerkesztve] -
HarryPlotter
tag
ti4600-ast felejtsd el 30-ért.ha jól alkudozol akkor 30-35-ből vehetsz egy 9500prot, vagy egy 9600xt-t amik már aránylag egészen jól szaladgálnak(szűrőket bekapcsolhatsz, és a shader egységeik -pixel és vertex- megfelelő számítási teljesítménnyel bírnak). 5600Ultra felejtős kategória. fx-ből 5700-nál kezdődnek a kártyának mondható cuccok, bár a sima 5700-as kb pariban van a ti4200-al dx 7,8 alatt, dx 9-ben kompromisszumokat kell ezzel a karesszal is kötni sajna asszem...
-
HarryPlotter
tag
hehe. szerinted majd az fx5600-al vagy a nonpro 9600-al nem lesz szívás?
-
anjani182
őstag
Hali!
A kukim se tudja már mitvegyek... :) :( én is gondoltam már ti 4200-ra, sőt neten láttam ti 4600-at 30e-ért persze használtan, de nembaj az.... csak majd a HL2nél és a DoomIIInál nincs szopás ien régebbi kártyákkal?
Üdv, Jani -
HarryPlotter
tag
hótmindegy hogy fx5200, vagy fx5600xt, vagy esetleg r9600SE van a gépedben, úgysem tud olyan gyorsan számolni a gpu hogy mondjuk egy bármlyen dx 9-es játék legalább 20 fps-el lefusson, alárakhatszakár egy athlon 64-est is. A ti4200-nak iszonyatos nyers ereje van, és mivel a mostani játékok főleg dx 7-re, vagy esetleg dx 8.x-re épülnek(ritka mintr a fehér holló a dx 9-es game, anmi kint van az igazából nem teljes egészében dx 9, csak egy-két efekt a 'la TRAOD).
Hidd el ha nem használsz szűrőket nagyon sokáig jó egy ti4200 is a 30fps feletti érték eléréséhez... Sőt, egy 9600Pro-nál is jobb(dx 8 alatt). És lehet nem egyetésrteni, mondom ezt úgy hogy volt ti4200-am, fx 5600-am radeon 9500/9600Pro/9700Pro/FX5900LE@5900Ultra és most egy 9800Pro van a gépemben. A ti4200 BRUTÁLIS kártya a maga nemében... -
anjani182
őstag
Hali!
Cerka 1.3-asom van, 512 SD, 80 GB vinyóóóó.... meg most az FX 5200.
Túladtam az XT-n... áá én már azt is halottam hogy az ien olcsóbb radeon 9600-as butított.... tudjátok ami télleg annyi mint az FX 5600 XT 26-27.... szerintetek mi az igazság ez ügyben? -
Vangelis
félisten
vegyél egy radeon 9600 at 26-30k között és nem lesz gondod hagyd a fenébe az n**** -át vagy mit!
-
Grafman
aktív tag
Ezt a ''vegyél inkább anyámkínnyát FX5200 helyett...'' lebunkózást már ideje lenne elfejteni.
Az driveroptimalizáció óta igenis jelentős a javulás és a legújabb -teszemazt- játékokban már el is húznak néha.
Nem kellene senkire ráeröltetni, hogy milyen szempontot részesítsen előnyben amikor kártyátválaszt. A DX9-es trükkökek igenis van látványjavító hatásuk, és pl. nállam ez is igény volt amikor nem -az akkor még- jóval derágább Gef4TI mellett döntöttem e helyett, még akkor is ha az addig elolvasott tesztek alapján tisztában voltam vele hogy ezek nagy részét a kártya elég döcögősen kezeli.
Ha belépek egy játék options menüjébe az első dolog, hogy maxra húzom a grafikát és nem érdekel különösebben hány FPS-t nyerhetnék vele ha nem így tenném. Ha meg játszhatatlan sebességet produkál, akkor unisnstall és várok vele amíg össze nem jön a keret egy erősebb FX-re (hogy őszinte legyek inkább Radeon lessz az :) ), vagy az újabb Forceware driverre, de soha nem kötnék kompromiszzumot a DX8.1-el.
Inkább legyen lassú, de szép. :)
Úgy zárnám a mondókámat, hogy FX5200 épp akkora hülyeség most venni mint GF4-et.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ezt nezted mar? [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=253[/L]
bar 3dmark2k1 van benne nem 2k3, de a szinteket jol erzekelteti
azon meg ne lepodj meg, hogy miket reagalnak, sokaknak divat az 5200-t esz nelkul fikazni, attol fuggetlenul, hogy mit kerdeznek toluk -
anjani182
őstag
Hali!
És mien konfigod van az innohoz? -
anjani182
őstag
UP!
-
anjani182
őstag
Sziasztok!
Az Xpert Vision FX 5200-asom az 128 bites!!! És az FX 5600 XT is az volt! Csak néhány tranzisztorral van benne több, amúgy Core Clock és RAMDAC-ja fullosan megegyezett!!!!!! Akkor sem értem hogy miért volt ez kicsi különbség a kér kártya között!!!??? Az ára között meg 9.5k!!!!!!!!!!!!! Persze írtam a boltnak ahol vettem, ott azt mondták hogy a sima noname FX 5200 3D Mark 03 ban 600 pontot csinált az FX 5600 XT az meg 1600at ami tuti igaz, mert nálam is annyi volt!!!
Hogy lehet hogy a 14 ezres noname FX 5200 az 600at csinált??? Az enyém meg Xpert Vision és 1300at!!?? Ezt nemértem!!!
Üdv, Jani -
HarryPlotter
tag
valószínű hogy az ''OEM'' fx5200 64 bites 3D lassító funkciókkal felvértezett csoda, a másik 128 bites ótvarszar.
-
affli
tag
Nézd meg AIDA-val, hogy hány bites a memo sávszélesség, mert a kö**ög gyártók előszeretettel nem írják rá az FX5200-es kártyákra, hogy butított:( ehh
-
anjani182
őstag
UP!
-
anjani182
őstag
Sziasztok!
Léccives küldjetek nekem FX 5200 teszteket, mert ez már nem állapot ahogyan engem átvágtak, de rohadtúl....
Az van, hogy van egy Xpert Vision FX 5200-am, venni akartam egy FX 5600-at, persze kaptam egy Sparkle FX 5600 XT-t, ami köztudottan butított, bár 128 bites, ahogy az előző kártyám is! A lényeg, hogy a 2 kártya között lószar a különbség kb. 5 FPS D3D Right Markban néztem..... Csak épp a Sparkle FX 5600 XT került 26.500 Ft-ba, persze én húztam a szám, erre a bolt leküld nekem egy tesztet, amiben egy noname FX 5200 3DMark03ban csinált 600 pontot, a Sparkle FX 5600 XT meg 1600-at, ami igaz, mert nállam is annyi volt! Ezzel ellentétben az Xpert Vision FX 5200-asom meg 1300-at csinál! És nem 26.500, hanem 17 ezer sincs...
Persze a boltban nem látják ezt be, nem is értem, küldjetek FX 5200 teszteket, vagy mondjatok valamit, hogy miért ennyi ez a genyó Sparkle ennyi tudással és miért csinál olyan sok pontot az Xpert Vision (szerintem noname) FX 5200am!!! Help!
Üdv, Jani
Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Eredeti játékok OFF topik
- Vicces képek
- Magisk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TP-LINK routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest