- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
Olvastam a G@mek@pocs oldalon a hozzászólásod a PDP Victrix Gambit kontrollerről.
Mielőtt kukáznád én a helyedben megpróbálnám javítattni. A HA-n is vannak hirdetők akik kontrollereket is javítanak. Én is az egyiknél javítattam 2 db kontrollert illetve rakattam bele HE sticket.
A Razer Wolverine v3 TE jó kontroller a GameSir G7 SE hez hasonlóan ajánlják de árban azért más kategória. Idén augusztusban jelent meg a GameSir G7 HE és mégjobb lett mint a tavaly nyáron megjelent G7 SE. A késleltetése az egyik legjobb a kontrollerek között. Árban 20k környékén van."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Hall-effekt a kontrollerek legújabb hívószava – most egy Windows és Xbox környezetben is használható kontroller kapott ezzel szerelt, negyedik generációs utódot.
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest