Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
válasz
Abdallo #75825 üzenetére
Hozott változást a Supra a Qp1r-nél, de nem első hallásra élmény volt. Bár a mellékelt kábellel sosem használtam, hanem egy jobbféle kidolgozású Motorola razr töltőkábellel. Ahhoz képest a Supra volt úgy, hogy inkább akkor jött ki, hogy valamelyest gazdagabb a hangzás vele, miután pár hét Supra használat után visszaváltottam erre a Motorola kábelre.
Nem egy nagy befektetés, megéri szerintem.Az Ant-hoz képest.....gyenge a QP1r is többek között.
Ugyanakkor ez a dap meglepően jó dac is. Sokat kellene kurkásznod, hogy lecseréld.
Sokmindenbe belefüleltem már, de egész az Ant(ok)-ig nem éreztem, hogy kellene egy jobb dac.
Jó a dinamikája, tere, részletek, tisztaság, és muzikális.
Dac-ként nekem sokat dobott a hangzáson egy Atlas Metik IC kábel közé meg az erősítő közé, hasonló árú Chord, Qed, Audioquest kábelek ellenében.
Mikor először hallgattam bele mint dap, az akkor használt K550 fejesemmel, libabőrös lettem, annyira tetszett. És ez percekkel az akkori Astell&Kern széria után volt a 380+amp-ig bezárólag, ahol ilyet nem éreztem.
Ha nincs itt Ant, az Adi2-őt akkor is visszaküldtem volna, mert nem adott hozzá az élményhez a Qp1r-hez képest, sőt a dapot jobbnak éreztem. De minimális volt a különbség amúgy mint az Ant-os tapasztalatokhoz képest.Amiben jobb az Ant (nála is)....Hangszerek testessége, természetes hangzása. Dinamika. A mélyek átható hangzása az nélkül, hogy fárasztanának. Illetve úgy általában átható a hangzása, kis hangerőn is. Részletesség.
Kicsit nyersebb a Qp1r-nél, nem olyan nyugis, sima, mégis jobb, élettelibb.
Térhatásban nem mondanám jobbnak fejhallgatón keresztül sem az Ant dac-ot sem az Ant erősítőt a Qp1r-nél, Adi2-nél, Myryad Z40-nél. Itt nekem a Z40 viszi a prímet ezek közül, a többi forma-forma.
Egyébként melegebb karakterek az Ant-ok.No igen, az Echo.....Az is bejövős hangú cucc. (Mytek Libety-vel volt párban)
Kíváncsi lennék a szettedre
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Gitáros topic
- OpenMediaVault
- Nők, nőügyek (18+)
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest