- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
pok
csendes tag
De van.A barnák barnábbak, a szürkék barnásak egy picit.Bizonyos játékoknál ,ahol a fal texturái szürkék-barnák/pl.barlang,várfal/ lehet észreveni jobban.
Új esemény:
-bekapcsolás után kb3-4perccel ERŐS sípoló hang.Tart 5-10 mp-ig majd elhalkul és megszünik.Tegnap óta.
Kezdek erősen aggódni!!! -
pok
csendes tag
Én rögtön beállítottam 6500K-ra és azóta úgy használom.Sokkal melegebb, barátságosabb az összes szín.
Új kérdés: -a gép kikapcsolása után kb 15-20perc múlva ha a monitort nem kapcsolom ki a főkapcsolón, hanem készenlétben marad fél méteres körzetben zúgó-sípoló hang jön a hátuljából.Ha kikapcsolom megszünik. Normális??? -
pok
csendes tag
Na találtam még egy jó dolgot, refreshlock nélkül is működik.Mivel nvidia kártyám van és detonátort használok, a frissitési beállításoknál találtam egy felülbírálási lehetőséget.Na ott minden felbontáshoz amit használok beállítottam a 32bit 85hz-et.Eddig jónak tünik.Azért még mindig nekem a legnagyobb a torzulás a szélen, bár zavarónak nem mondhatnám már, inkább fura.Azért egy telefont megeresztek a szervízbe aztán majd kiderül....
-
pok
csendes tag
Én hullámzást nem tapasztalok, bár különösen nem figyeltem, de ondolom észrevettem volna ha zavaró.
Most a refreshlockot használom, így rendesen vált mindenhova nincs torzulás.
Arra mégnem jöttem rá, hogy a winnel együtt induljon, de indulás után bekapcsolom és minden ok.
Lemérted már a kockákat? -
pok
csendes tag
Szia Morzsol!
A monitor már több mint 1 hetes.A tesztprogiban a kockák 2cm. szélesek és 16db. van egy sorban.Namármost a középsőtől haladva kifele megmértem és a szélek elötti utolsó két kocka 2,5cm.Jobbra is balra is.Ez le-fel is valamennyire észrevehető,de nem ennyire.
A felbontásoknál /csak próbálgatási szinten/ valószínű az volt a gond, hogy a frissités is változott.Nekem is fent van a gyári driver.Majd kisérletezem a névleges beállításokkal is.De ez akkoris előjött ha játékban beállítottam egy nagyobb felbontást és begörbültek a sarkok.
Történt ma, hogy elmentem az öcsémhez aki egy 19'' Belinea monitoron dolgozik.
Nekikezdek a mondókámnak, erre ő: -Ezt nézd meg:
Berakta a barátnője fényképét középre a képernyőn kicsibe/aranyos vékony lány/, majd kihúzta a szélire és egy jót röhögtem, hogy ki ez a dagi csaj.
Akkor ezek szerint nem egyedi eset.
Különben tényleg nagyon szép a monitor, sajnálnám visszahurcibálni garanciába ha nem muszáj.Még kisérletezem..... -
pok
csendes tag
Akkor egy kérdés: kifejezetten az fsc 996f monitort néztem meg a nokia tesztprogival/merthogy ilyt vettem sulinettel/.
Egy dolog nagyon idegesít.A kockás képen a monitor közepétől kiindulva balra és jobbra egyre szélesednek a kockák.Valamennyire ez függőleges irányban is látszik.De ezt játék közben vettem először észre, amikor az ember fejét vittem jobbra-balra és a széleknél holdvilág képe volt, középen meg már lefogyott vagy tíz kilót.Én 1024*768 100hz-en használom.A kép a képernyőnek majdnem a széléig ki van húzva,de gyári beállítással meg úgy össze van húzva, hogy hogy 2-2cm csík van a széleken.Ez hiba vagy ilyen a monitor?Hozzáteszem a 15''samtron monitoromon nem tapasztaltam ilyet.
A felbontás váltásoknál pedig állandóan utána kell állítani a geometriának mert a szélei begörbülnek.
Különben a színei, képe gyönyörű.
Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged