Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Lenry
félisten
Sehogy, ez moderátori hatáskör, majd ők elintézik.
Legközelebb pedig a kérdésednek mindig keress egy már meglévő, a témával foglalkozó topikot, és ott tedd fel azt, új topik nyitása helyett, és messziről kerüld a függetlenítés, warez és hasonló témákat

További jó ittfórumozást
-
Kyle777
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettek + egy kicsit mélyebbre hatoltam a témában, így már valamivel okosabb lettem.

Azért pedig elnézést, ha "nem illő" témát hoztam fel. Még kezdő fórumozó vagyok. Ha kapok egy kis segítséget, hogy törölhetem a topicot, megteszem.
-
-
Lenry
félisten
nem kelner, hanem kernel. ez a Linux rendszermagot jelenti, ami az Android rendszer alapvető működéséért felel, és kevés köze van a szolgáltatóhoz kötéshez.
egyébként tudtommal maguk a ROMok kötődnek a szolgáltatóhoz, ha felraksz egy független ROMot (ami a neten keringő ROMok nagyjából 99%-a) akkor független is marad a telefonod.
-
Kyle777
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi: Lehet-e valahogy ellenőrizni, hogy a telefonom (jelen esetben:Sony E. X8) milyen programmal/módszerrel lett függetlenítve?Ha igen, hogyan?
Azért lenne fontos a kérdésre választ kapnom, mert régebben használtam főzött ROMokat, még függetlenítés előtt. Az esetleges instabilitásukon kívül, összességében tetszettek és most is szívesen kipróbálnék egy-két újabbat, de ezekhez már nagyrészt valamilyen extra kelner kell. Viszont ezek a kelnerek egyes függetlenítési módszerek esetében újra lockolhatják a SIM kártyát. Tehát így, hogy nem tudom pontosan milyen módszerrel történt az unlockolás, nem szeretnék belevágni a ROM pakolásba.A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, Kyle777.
Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem buzdítok senkit semmira, csak megemlítettem.