- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Aktív témák
-
Sehogy, ez moderátori hatáskör, majd ők elintézik.
Legközelebb pedig a kérdésednek mindig keress egy már meglévő, a témával foglalkozó topikot, és ott tedd fel azt, új topik nyitása helyett, és messziről kerüld a függetlenítés, warez és hasonló témákat
További jó ittfórumozást
-
Kyle777
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettek + egy kicsit mélyebbre hatoltam a témában, így már valamivel okosabb lettem.
Azért pedig elnézést, ha "nem illő" témát hoztam fel. Még kezdő fórumozó vagyok. Ha kapok egy kis segítséget, hogy törölhetem a topicot, megteszem. -
-
nem kelner, hanem kernel. ez a Linux rendszermagot jelenti, ami az Android rendszer alapvető működéséért felel, és kevés köze van a szolgáltatóhoz kötéshez.
egyébként tudtommal maguk a ROMok kötődnek a szolgáltatóhoz, ha felraksz egy független ROMot (ami a neten keringő ROMok nagyjából 99%-a) akkor független is marad a telefonod.
-
Kyle777
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi: Lehet-e valahogy ellenőrizni, hogy a telefonom (jelen esetben:Sony E. X8) milyen programmal/módszerrel lett függetlenítve?Ha igen, hogyan?
Azért lenne fontos a kérdésre választ kapnom, mert régebben használtam főzött ROMokat, még függetlenítés előtt. Az esetleges instabilitásukon kívül, összességében tetszettek és most is szívesen kipróbálnék egy-két újabbat, de ezekhez már nagyrészt valamilyen extra kelner kell. Viszont ezek a kelnerek egyes függetlenítési módszerek esetében újra lockolhatják a SIM kártyát. Tehát így, hogy nem tudom pontosan milyen módszerrel történt az unlockolás, nem szeretnék belevágni a ROM pakolásba.A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, Kyle777.
Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged