Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
ok, elmondom, hogy én hogy csinálom:
1. átváltok arra a camp-ra, ahol van olyan kihívás, amihez bónusz autó kell
2. free ride-ba csak úgy lehet belemenni, ha előtte elkezdek egy karrier-t, vagy kihívást, és escape-t nyomok
3. nálam nincs semmi mozgó háromszög, nemhogy 2, még egy sem.
4. térképen bejelölni? mivel? a játék közben az egér nem használható, vagy igen?mit csinálok rosszul? képet nem tudnál esetleg küldeni?
-
DerStauner
senior tag
én ezt nem értem. mi az, hogy kétfajta kamion van minden helyszínen? útszéli kamionok, vagy mi? hogy kell ezt elképzelni? meg a vistapoint-ról nekem a Vista jut eszembe. mi az a vistapoint?
én eddig a játékkal úgy játszottam, hogy camp váltás, karrier mód, versenyek nyerése, majd kihívások, és következő camp. a free ride jó ha van 5 km.
-
DerStauner
senior tag
-
DerStauner
senior tag
-
DerStauner
senior tag
mennyi camp van? jelenleg most annyim van, hogy az első oldal betelt, és a másodikon van 3. egyébként a futamokat jó (és a megfelelő) járgánnyal könnyen meg lehet nyerni.
-
DerStauner
senior tag
úgy látszik, nem sokan játszanak ezzel a játékkal.
szerintem a játék egy csöppet fusztráló, főleg legend fokozaton. pl. egyszer megyek 150-el, majd hirtelen lecsökken 100 alá. és mindez azért, mert más talajon megyek. ez egy kicsit igazságtalan. és így egy-egy futamot többször is újra kell kezdeni.
-
DerStauner
senior tag
tegnap este én is feltettem.
a grafika max-ra húzva is nem szép, a játéknak nincs hangulata. az az érzésem, hogy a zene csak úgy odavan téve a játék mellé.
irányítással nincs gondom, bár azért oda kell figyelni az élesebb kanyarokban.
az pedig érdekes, hogy ha karrier módban megyek, akkor rendszerint nincs elég pénzem az új járgányra, és ha előtte pl egy futamot legend-en megcsinálok, akkor ugrottak ugyanezen futam könnyebb nehézségű meneteiért járó pénzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest