- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
Aktív témák
-
foRAVEr
csendes tag
A gondom az lenne, hogy FTP kapcsolatot letesitek (TCMDben es flashfxpben is). Elkezdek masolni fel fileokat. es az elsonel egybol megszakad. Kiirja h kapcsolat megkszakadt. Minden egyes filenal ezt csinalnja, minden szerveren. Es meg azt a filet se masolja fel, csak kb 98%ig. Ezt kb egy honapja csinalja. Azota volt egy alaplap csere is, szal nem valoszinu, hogy integralt halokari gond lenne. A net se valoszinu h szar, mert kolinet, MAC addressre kiosztva, masoknal mukodik normalisan, beirtam az o MAC addressuket kikaptam az ip-t ugy is szar lett. kabelt kicsereltem, haver ajzataba dugtam magam, akinel mukodik normalisan. ott is szar volt. Virust kerestem, nem talalt. Windows tuzfal nem megy.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest