Hirdetés
- [Re:] Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 10 euró ide vagy oda, már olyan mindegy
- Több ponton spórolhat a Galaxy S23
- [Re:] Poco X4 GT - az idei kihívó
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- [Re:] Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huami Amazfit Bip okosóra
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Yettel topik
- [Re:] Android Autót minden mobilra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Nagyon jól néz ki. A ventilátorokról néztem egy videót, én nagyon rendben vannak. Nem tudom hogy nálunk mennyire lesz kapható! Thermalright termékekből eléggé szegényes a kínálat.
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
podtibi
aktív tag
Azé a 82cfm meglepett a méretéhez képest, máris érdekel a cuccos.
[ Szerkesztve ]
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
Yany
addikt
Valaki rendet vághatna a Phantom Spirit 120, Frost Tower és Peerless Assassin káoszban, hogy most melyik mit tud? Csak mert ez utóbbi megegyezik(!) a Deepcool AK620-asával, ami konkrétan a D15-ös Noctua teljesítményét hozza kisebb ventivel és olcsóbban: D15 vs AK620
Most ezen dolgozom: Bridge Master Unity asset - https://youtu.be/2wDlZzYUmCw
-
Yany
addikt
Na, csak rászántam magam, legalább vizuálisan lecsekkolhatók (vigyázz, nagyon nagy kép!):
Frost Tower 120 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Phantom Spirit 120 _ _ _ _ _ _ _ _ Peerless Assassin
A képet az imgurra tettem fel, ide: https://imgur.com/a/Pg5sZ4y
[ Szerkesztve ]
Most ezen dolgozom: Bridge Master Unity asset - https://youtu.be/2wDlZzYUmCw
-
Geri Bátyó
őstag
Részleges megfejtés van az adatlapon.
Frost Tower: 6 hőcső, tornyonként 45 lamella, a ventik 1850 rpm, 29.6 dB, 82 CFM
Peerless Assassin: 6 hőcső, tornyonként 53 lamella, ventik 1550 rpm, 25.6 dB, 66.17 CFM
Phantom Spirit 7 hőcső, lamellák számát nem írja, ventik 1500 rpm, 25.6 dB, 66.17 CFMHa tippelnem kell, akkor a Phantom Spirit is kevesebb lamellát kapott, ott a hőcsövek száma növeli a hűtőteljesítményt. Sajnos leszoktak róla, hogy ajánlott max. TDP-t írjanak, de gyanítom, hogy az megegyezik (minimum 240W-ra tippelek).
Hogy miért kell 3 különböző hűtő azonos teljesítménnyel, az rejtély.szerk: a Deepcoolnak köze sincs a Peerless Assassinhoz, mert közel fél Kg-al nehezebb.
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
podtibi
aktív tag
válasz
Találtgyerek #9 üzenetére
Ezzel szívesen vitatkoznék, de nincs megfelelő ellenérvem hozzá.
[ Szerkesztve ]
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érkezik a pár napja bemutatott Phantom Spirit 120 SE egyszerűbb változata, hasonló specifikációkkal.
- Internetes csalók ellen emeltek vádat Bács-Kiskunban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 10
- Projektor topic
- Hardcore café
- Microsoft Excel topic
- Dread Templar - Megjelent a végső változat, befutott a launch trailer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó asztali PC i3-3240, 8GB RAM, MSI-B75MA-E33, 128GB SSD + 160GB HDD DVD író
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS, i5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, ujjlenyomat olvasó, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P51 Igazi erőmű 1 év garancia!
- Beszámítás! Épített KomPhone i7 32GB RX 7900XT GAMER PC 2-3 év garancia 27% áfa használatra készen
- Beszámítás! Épített KomPhone R7 16GB RX 7900XT GAMER PC 2-3 év garancia 27% áfa használatra készen
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest