- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
válasz
Találtgyerek #9 üzenetére
Ezzel szívesen vitatkoznék, de nincs megfelelő ellenérvem hozzá.
-
Részleges megfejtés van az adatlapon.
Frost Tower: 6 hőcső, tornyonként 45 lamella, a ventik 1850 rpm, 29.6 dB, 82 CFM
Peerless Assassin: 6 hőcső, tornyonként 53 lamella, ventik 1550 rpm, 25.6 dB, 66.17 CFM
Phantom Spirit 7 hőcső, lamellák számát nem írja, ventik 1500 rpm, 25.6 dB, 66.17 CFMHa tippelnem kell, akkor a Phantom Spirit is kevesebb lamellát kapott, ott a hőcsövek száma növeli a hűtőteljesítményt. Sajnos leszoktak róla, hogy ajánlott max. TDP-t írjanak, de gyanítom, hogy az megegyezik (minimum 240W-ra tippelek).
Hogy miért kell 3 különböző hűtő azonos teljesítménnyel, az rejtély.szerk: a Deepcoolnak köze sincs a Peerless Assassinhoz, mert közel fél Kg-al nehezebb.
-
Yany
addikt
Na, csak rászántam magam, legalább vizuálisan lecsekkolhatók (vigyázz, nagyon nagy kép!):
Frost Tower 120 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Phantom Spirit 120 _ _ _ _ _ _ _ _ Peerless Assassin
A képet az imgurra tettem fel, ide: https://imgur.com/a/Pg5sZ4y
-
Yany
addikt
Valaki rendet vághatna a Phantom Spirit 120, Frost Tower és Peerless Assassin káoszban, hogy most melyik mit tud? Csak mert ez utóbbi megegyezik(!) a Deepcool AK620-asával, ami konkrétan a D15-ös Noctua teljesítményét hozza kisebb ventivel és olcsóbban: D15 vs AK620
-
podtibi
senior tag
Azé a 82cfm meglepett a méretéhez képest, máris érdekel a cuccos.
-
Televan74
nagyúr
Nagyon jól néz ki. A ventilátorokról néztem egy videót, én nagyon rendben vannak. Nem tudom hogy nálunk mennyire lesz kapható! Thermalright termékekből eléggé szegényes a kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest