Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
A gomb kivezetéssel kapcs.: majd bevezetik 1-2 év múlva újra megint, mint sokak által kért feature-t
-
hankock
tag
A 200 $-os és a 280 $-os verzió mire ideér kb. 90000-130000.- HUF.
Szerintem egy olvasóért még ha színes is, az nagyon sok(k).
Oké, hogy céleszköz, de azért, na. -
hankock
tag
Ami még zavar, hogy Magyarországon (lehet, hogy máshol is) az e könyv, pont annyiba kerül, mint a papír alapú. Hol a nyomdai költség, a papír, szállítás, polcdíj stb.
-
-igu-
addikt
"Nagyobb lett az új Kindle Paperwhite (6. generáció), ami immáron 7”-es panellel van felszerelve, és az Amazon szerint egy töltéssel akár három hónapig is bírja."
ez mennyire amerikai, lyezusom
ahelyett, hogy megadna oraban a hasznalati ido maximumat
tomege johogynem ugy van megadva, hogy 1/4 big mac, a kijelzo merete meg a Buick motorhaztetejenek akarhanyad resze[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
janeszgol
félisten
Nehezen kovetheto a paletta. Jo lenne evszammal is jelolni a nevben a generaciot.
A paperwhite fogott meg inkabb. A jegyzeteles tavol all tolem, ezekre meg mindig csak ebook olvasora tekintek. -
moleculez
veterán
Amúgy a 2700 egy elég nagy szám, nagyobb mint a 3 szóval a csomagoláson jobban mutatna A sok hülye amerikai a világon soha nem jön rá mennyi az annyi. De ha nagyon össze akarom zavarni őket akkor azt írom hogy 1/4 év.
Ha pedig hülyebiztosra csinálom akkor azt írom hogy évente akár 4 töltés is elég lehet.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Akelaus
senior tag
Nekem nagyon hiányzik, hogy nincs az oldalán már gomb. Sokkal jobban tudtam úgy lapozni, mint az érintőképernyőn. Jó sokáig húztam mire lecseréltem a még gombos Kindle-t, (az akksi meghalt, illetve sötétben nem lehetett olvasni) de nem akartam másik márkát.
pusszycat: tudok olvasni, de jól jön a hangoskönyv mikor altatónak használom.[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Az, hogy hany orat tudsz rajta olvasni, az szerintem korrektebb adat, mint hogy egy statisztikai alapon megalmodott hasznalatot feltetelezve beleszamoljuk a hasznalaton kivuli idoszakot is, es saccolunk egy jo harom honapot. Ha valaki csak ebedszunetben tud idot szakitani az olvasasra, az kesobb fogja toltore dugni a keszuleket, mint aki 2-3 orat hasznalja naponta.
Nem azt hianyolom, hogy a 3 honapot miert nem orara atszamolva adjak meg.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Noukoum
veterán
Én azt az adatot adtam meg. Napi 30 perc olvasással adják meg az üzemidő adatot, 90 nap x 30 perc = 2 700 perc = 45 óra
Azon túl persze hogy elírtam, óra helyett percet akartam írni lentebb.
Ez a hivatalos oldalon van, akit érdekel utána néz vásárlás előtt. Sokkal többet mond egy átlagembernek az x havonta kell tölteni mint hogy x órát tudsz rajta olvasni.
Az átlagemberek a SOT-ot sem értik telefonoknál, kérdezz meg laikusokat. Napokban mérik az üzemidőt vagy hogy mennyi időnként kell tölteni.
Az se mond nekik semmit hogy x wattal tölt a készülék, ott is annyi marad meg hogy mennyi idő alatt tölt fel kb.Hiába korrektebb az adat, ha senki sem érti. Az emberek használni akarják ezeket a cuccokat, nem pedig a téma szakértőjévé válni. Ez az élet minden területére igaz.
Nyilván az probléma ha a gyártó félrevezeti a vásárlót. De ez a Kindle esetében szerintem kevésbé áll fent. Kétségtelen hogy olvastam már olyan panaszról hogy az illető rengeteget olvasott és nem értette miért merül a gyártói adatnál sokkal gyorsabban a termék. De a célközönséget bőven lefedi ez a napi 30 perc. Az meg már senkit sem érdekel hogy 1 vagy 2 havonta kell feltölteni a terméket.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Gábor001
tag
nem teljesen értem ezt a választ (és a stílusát), mivel amit te leírtál, hogy hány órát tud rajta valaki olvasni, az egy ebooknál a sot, ami pedig elég nehezen fogalmazható meg ilyen készülékeknél. Lapozások között a készülék kb. alvó állapotban van, csak a háttérvilágítás megy, de azzal pl. elég nehéz számolni, mert a legtöbb esetben elég egy minimum fényerő. Mindemellett nyilván egy 3 hónapos üzemidő jobban hangzik, mint egy 45 órás.
-
janeszgol
félisten
A háttérvilágításos ebookoknál lehet.
Pár évvel ezelőtt (2017, 2018, 2019), amikor még az einkes eszközöknek jellemzően nem volt háttérvilágítása (100k alatt nem volt), akkor lapozásban, oldalszámban adták meg az üzemidőt, mivel a kijelző akkor fogyasztott csak, amikor tartalmat váltott. Természetesen az SoC-nek is volt fogyasztása, ezt gondolom belekalkulálták (vagy nem, és akkor 10-20 százalékkal kevesebbet lapoztál a gyári adatnál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest