- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Zitike
csendes tag
válasz
RoyalFlush #5 üzenetére
Köszi a hintet, de épp ezeket böngészgettem délelőtt, amikor erősen elhatároztam, hogy semmiképp nem fogom kifelejteni a "freeware" kifejezést a totyik címéből...
(Meg előtte már egy hétig keresgéltem ilyen freewareket, de csak ezeket találtam.)+ A trial verziókra is haragszom, mert egy olyan műsorfolyamot töltök le és konvertálok/-nék folyamatosan, ami még hónapokig tart majd.
-
Zitike
csendes tag
válasz
RoyalFlush #3 üzenetére
A parancs teljesüléséből annyi látszik, hogy kiíródik az a sor, ami a készítő emilcímét tartalmazza, de az hogy "processing", ami XP alatt szintén olvasható, már nem jelenik meg, magyarán nem történik semmi: nem jön létre konvertált fájl, és indoklás sincs.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest