Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Egyszer már eljutottam oda, hogy a rengeteg hajó között mehettem volna a féreglyukba, de nem volt már se nanorobotom, se battery-m és kb. 10%-on állt a páncélzatom. Mire megtaláltam, hogy merre van a kapu és dokkolni akartam volna természetesen lelőttek. Mehetek vissza 3-4 pályával, amikor a műholdat, vagy mit kell lelőni. Ott bénáztam és egyből mentem a platformnak, ahelyett, hogy a vadászokat szedtem volna le, valszeg meg lehett volna csinálni úgy, hogy nem használok el a szűkös készleteimből. Gondolom a többire is igaz, hogy előbb a sok kicsit kell lelőni, utána a nagyobbakat, mert hiába nagyok, a sok kicsi nagyobb tűzerőt képvisel. Az egyetlen hely, ahol ez biztosan nem megy, az az, amikor a pajzsot kellett lebontani, hogy visszaszerezzük azt a kütyüt a nomád-japán keveréktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bittorrent topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest