- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet3r
csendes tag
Nem ér a lapátokhoz semmi sem. Kiszereltem a ventiket és úgy is kerregnek.
Nem vagyok megelégedve a ház összeszerelésével sem:
Több csavarnak ferde a menete. Pl. az egyik oldallap rögzítőcsavarja. Nem lehet rendesen megszorítani mivel az egyik fele előbb eléri a felületet és ott belevág az oldallapba.
Ugyanez van a ház oldalán a tetőt rögzítő csavarral (ahol az oldallap kampói becsúsznak a helyükre): a csavarfej egyik oldala kilóg és ahogy rá lett csúsztatva az oldallap lekaristolta belül a festést.
A hangszigetelő bevonat több helyen fel van púposodva.Ezek a dolgok szőrszál-hasogatásnak tűnhetnek, de úgy gondolom, hogy ennyi pénzért az ember elvárhat egy teljes mértékben minőségi munkát.
Amúgy tetszik a ház.
Érdemes foglalkozni a garanciáztatással vagy inkább menjek biztosra az elállási joggal?
-
turorudi
aktív tag
Nem melegszik, de nincs trükk arra, hogy ne kelljen kiszedni az alaplapot. Nekem letört az SSD tápcsatlakozója ott, mert a táp zsinegén a közbülső csatlakozók nem férnek oda rendesen. Ha nagyon oda akarod rakni, akkor meg kell valamivel emelni az SSD-t (a Kingston V300-hoz pl. szoktak adni 7mm-es alátét lapot), illetve tervezd meg, hogyan vezeted a táp zsinórját, mert több SSD/HDD használatakor nem minden variációban fog vagy oda, vagy a HDD ketrechez elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest