- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
Maloy02
friss újonc
Köszi szépen a segítséget !
-
Maloy02
friss újonc
Sziasztok ! Adott lenne egy a címben szereplő kártya és annak driver frissítése. Sikeresen véghez vittem a frissítést az GF Experience-el,majd miután újra indítottam a gépem és elindítottam hőn szeretett játékomat (WoW) meglepődve tapasztaltam hogy 30FPS fölé nem bír menni a dolog. Volt már ilyen problémám de akkor az egyik ismerősöm segített megoldani a problémát.(Sajnos már nem emlékszem hogyan volt és ezt az ismerőst sem áll módomban felkeresni
)
A létező összes lehetőséget próbáltam már amit itt a neten meg lehet keresni de semmi nem használt.
Olyan mintha a kari a Driverrel belőtte volna magát 30 FPS-re és abból nem enged még akkor sem ha én azt mondom neki.(Nvidia Control Panel,STB MINDENT próbáltam ! )
Valami olyasmi rémlik amikor az ismerősömmel csináltuk ezt a dolgot hogy nem is ezekben kellett állítani,hanem valami (számomra) jóval bonyolultabb helyen volt elrejtve ez az FPS korlát.
Segítsetek kérlek !!
(1 Éves a gépem,nem melegszik túl,soha semmilyen dolgot nem produkált még.)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest