- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chester_
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Új vagyok az FPGA fejlesztésben, és van egy Xilinx Vertex 5 XC5VSX50T Xtreme DSP FPGA-m ML506-board-on, package: FF1136.
A VHDL nyelvet szeretném megtanulni, a Xilinx ISE Design Suite 10.1 Project Navigátorát használom. Már letöltöttem jópár tutorialt, ami végigvezet, hogyan kell lépésről lépésre létrehozni egy projektet, de általában csak Spartan3-hoz találok, és a végén van problémám az UCF fájl létrehozásánál, amikor a változókhoz kell lábakat rendelni.
Tudna nekem valaki küldeni egy a Xilinx pin táblázatainál emberibb (bőbeszédűbb) leírást, hogy melyik lábat mire használhatom? Vagy esetleg egy tutorialt Virtex5-höz, hátha abbol rájövök erre-arra
Illetve egy másik kérdés: Valahol olvastam, hogy nem feltétlenül szükséges nekem kiosztani a lábakat, mert ha nem adom meg akkor a program szétosztja ahogy ő optimálisnak gondolja. Ez valóban így van és csak nagyobb projekteknél van jelentősége vagy ez hülyeség?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Jogász topic
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest