- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
nah találtál már hűtőt? vagy kaptál?
-
BobMaster
senior tag
Azért kérdeztem, mert én hozom be az orszába, és egy ideje nem adnak az okos logisztikusokat foglalakoztató kínai kollégáki :( Szóval én az utóbbi időben csak növekvő előrendeléseket látok, de egy szem darab sem érkezett azóta, pedig nagyon várjuk.
Ezért érdekelt volna, hogy honnan sikerült szerezned, úgy hogy hozattad. -
mindenkinek akinek P4 es gépe van és szeretne olcsón egy eszétikus rézmagods és kék ledes procihűtőt ami ráadásul olcsó és jó is ezt ajánlom mindössze 3000 bruttóért! nekem bevált. alap 37 fok 1 óra gém után 39,5 :D abit lap! :D
-
Pyro
csendes tag
Örülök neki. BobMaster-nek voltak jó ötletei a gondomra. Más nem vesz ilyen hűtőt? :C
-
na megvan p4 2400 533/512 és abit lapban jobban hűti mint a cel 2200 /dobozos colle.r most 39.5 fok és a cerka itt 42.5 fok volt és nem megy 45 fölé! megérte.
-
na holnap kiderül ,hogy mit ér ez a hűtő egy p42660/533/512 procin. már alig várom! :)) még valakinek van ilyen hűtője?
-
ahh kéne má az új procim és akkor nekem is belenne lőve ez a cooler! :O :O :O
-
beíród ezt: (kapcsos zárójel)[ IMG ] (kapcsos zárójel) a szüneteket hagyd ki azt csak azért tette ,hogy megjelenjen mint szöveg. ez az elején. a végén ugyanez csak ott az IMG előtt van egy ien --> / jel. [ / IMG ]. na ezt jól megmondtam! :DD. ja a két img közé pedig a kép url -je.
-
Mike T.
tag
Hogyan tudok a gépemről képet beszúrni? Feltennék róla működés közben is...
-
Mike T.
tag
Hello!
Nekem is ilyen coolerem van. A cikk után vettem meg :) Egy P4 2.0@2.2 -n van, de ezt tökéletesen hűti (alap netezés közben-most-36 C). És tök jó a fénye!!! :)) -
BobMaster
senior tag
-
nemtom azon gondolkodtam ha nekem se lesz jó tehát nem teccik a hűtőteljesítménye akkor kicserélem rajta a ventit hátha az segíteni fog. de nemtom...
-
-
BobMaster
senior tag
Igen, így van :D
Az említett hűtőt a PC World tesztelte a júliusi számában, a 73. oldalon. Idézet:''A hőmérőre pillantva újból elégedettek lehetünk, ugyanis a hűtő majdnem egy szinten teljesít az alu-réz Zalmannal. És még az ára sem magas!''
Annyira tetszett nekik, hogy még mindig ott van... -
andorpapa
őstag
Tényleg ne nézd hülyének, mert az a hülye, aki úgy keni az ezüstös pasztát, hogy utána nem indul be a gép, tehát abuser. Semmi negatív hatása nem lehet az ezüstös paszta megfelelő módon történő alkalmazásának, rengetegszer használtam én is. Ne vedd sértésnek, de nem bíznám rád a gépemet hűtőfelszerelés céljából.
-
-
Pyro
csendes tag
3000-Ft körül volt. van másik hűtő a házban igen , és terhelés nélkül 49-51 terheléssel max 63fok :(
-
még két kép: mobal.uw.hu/fan.zip
-
nem túl jók de azért látszik! :DDD
[Szerkesztve] -
mingyá lesz kép...
-
amíg nincsen kép leírom: átlátszó műanyag ventilátor sok lapáttal a közepén egy kék leddel. a zalmanál kb fala olyan kicsi az alján rézbetéttel. :DD
-
Pyro
csendes tag
Üdv! Én már megvettem a stuffot a fönt említett újság tesztje miatt és hát csalódás!
2400P4-es zárt házzal 49-51 fok, a gyári 2 fokkal hidegebben tartotta. Az talpa rémes (az enyémélegalábbis) ''recés''. Hát ezt megettem! :(( -
holnap meglessz a coller! :))
-
Loretto
veterán
Andorpapa? :D
-
Gismo
addikt
Képet!
-
Loretto
veterán
nem tudom hogy esetleg olvastátok a juliusi pc world-öt de bizony ott ez a hűtő volt a legjobb vétel.
amit irtak róla:
1. 3-5 fokkal volt melegebb a zalmannál
2. a hangja annyi volt a mint a zalman fullon
3. br. 3000 ft !!!
4. ami felróttak hibaként az a ''szegényes felszerelés'' (ennyiért mit várjunk?) -
upp!!!
-
Gismo
addikt
Mivel a foxconn az intel alaplapokat gyártja, ebből gondolom hogy az intel gyári hűtőjét hívják így!
-
ok ha akarjátok akkor majd ha meglessz akkor küldök adatokat. a mostani pcworld -ben tesztelték és állítólag olyan mint a Zalman AlCu bruttó 4k és csak 2400 + - 10% pörög.
-
reandre
tag
igazság szerint még az életbe nem láttam ilyen coolert, mintha már olvastam volna róla a magazinban, de nem emléxem rá, milyen... én aszondom, ha Cooler, legyen Master, vagy Zalman, vagy Coolink, de biztos ezis jó...
én most vizesre gyűjtögetek... az biztos jó... :DD -
áppoljatok pls!
-
mondjátok az alább coolerről mi a véleményetek ha ezt+ egy p4 2400 800 512 -es procit nézünk. most rendeltem. jól hűt? állítólag jó.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Mini-ITX
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Macska topik
- Battlefield 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest