Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Ezt a topikot pedig zárom.
-
TomPoe
tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy itt kell-e ezt a kérdést feltennem, de ez tűnt a legalkalmasabb helynek.
A szituáció az, hogy szeretnék termékfotózással foglalkozni Angliában, dolgoztam már ilyen területen, van elég tapasztalatom, szerintem a fotózás, retusálás és társai témakörében nem nagyon lesz gond. Amivel viszont lehet már rögtön az elején, az a weboldal összerakása. Az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy szeretnék készíteni 360°-os termékfotókat (példa: http://swiftspin.co.uk/360-loafer-spin/) és ezzel már anno is akadtak problémák. Néztem, hogy esetleg olyan szolgáltatók, mint mondjuk a Squarespace biztosítanak erre valami egyszerű megoldást, de sajnos nem. Hogyan lehetne egy 360°-os termékfotó galériát elkészíteni úgy, hogy legyen benne nagyítás is, teljes képernyőre váltás (mint pl. a YouTube lejátszó szoftverében) is elég jó lenne, illetve markereket, plusz infókat is szeretnék elhelyezni? Anno ezt a lejátszót próbáltam, de iszonyatosan macerás volt bármit is elkészíteni benne: https://codecanyon.net/item/easy-360-product-viewer/19294733. Úgy éreztem magam, mint ha a NASA-t készülném feltörni, annyi kódolásra volt szükség
. Ha valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban, hogy hogyan lehet az ilyesmit a lehető legkevesebb kódolással megúszni, azt nagyra értékelném
.
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban, hogy hogyan lehet az ilyesmit a lehető legkevesebb kódolással megúszni, azt nagyra értékelném
.