- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz werttzui #173 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy fogjuk rá. Végre nem egy pocsék kép nyert, aminek 60%-a (legalább) CSAK PS.
A többi meg szubjektív. Jó nagy termést kaptak, és elég jó volt a felhozatal. Hogy ezekből kinek mi, és miért nyerte meg a tetszését, már más kérdés.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz Hydra SR #138 üzenetére
Ja, tévedsz! (szvsz) Én úgy gondolom, hogy minden mögött a pénzt kell keresni. Itt is. Az ujságok nagy része, meg amúgy az üzleti élet nagy része egy szűk népcsoporté (felesleges ''fajelmléetet'' gyártani belőle, mert az hülyeség lenne). EZEK döntik el a háttérben a dolgokat. Én is nevezhettem volna mondjuk (már elvileg, ha lenne mivel) egy október 23.-ai esemély felvételével (most az minden, mikor zárult le a pályázat, lesz jövőre is), ahol esettleg tökéletesset alkottam volna (mint mondtam, ez esélytelen, tehát csak elv), de esélyem nem lenne, mert ugye, ezt az országot nem ismerik, nincsen érdekükben, hogy innen nyerjen valaki (egy indiai elöbb nyerne egy totálissan fekete képpel), nem tartozok ismert fotós rétegbe, sem megfelelő ''hátterem'' sincsen, az itteni helyzetet nem ismerik, és sorolhattnám.
(pedig nem is vagyok pesszimista, pl a panasonic-on is pályáztam)
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz Mercutio_ #136 üzenetére
Nekem tisztára katasztrófa túrizmus jön le belőle.
Szten Márs, nem olyan rossz, külömben (szvsz), a szöszi napszemüvegében pl ''látni vélek'' két ágrólszakadt embert is. Bele lehet magyarázni sokmindent. Mint akár a panasonic 2006-s pályázat első helyezettjébe (amiben több a PS, mint a valós tartalom).
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Ezen felül, a Panascodik pályázatára fogytán az IDŐ!!!
[link]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
A Balcsin voltam egy hétig, és egyet se láttam. Ezek direkte elbújtak. Lehet, hogy a víz alatt vannak?
Habár, csináltam panoráma képet, melyen van legalább 150 vitorlás. Csak egyik száma se látszik. Ráfogom valamelyikre, és csá.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Ha megnézed a Panasonic pályázat nyertes képét, akkor normális ember azonnal érzi, hogy nem stimmel valami. Úgy látszik, a bírák csukott szemmel néznek képeket.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
''Mindenkinek lehetősége van szakmát választani.''
Ez tipikussan marketinges duma (MLM). Köszi, ebből már kinőttem! AZT tutom, hogy amit most csinálok munka címen, azt kb átlagossan végzem, szakmailag nem vagyok kiemelkedő, sőt, tudom, hogy anno nagyon rosszul választottam. De, anno igaziból nem is választhattam nagyon. A 8 osztályt elvégeztem. Ez látszik is a hozzászólásaimban (sokan már megjegyezték), tele vannak helyesírási hibákkal (sorry). De, mint átlag ember, azt is tudom, hogy ennek van ám oka is, úgy hívják (***) tanár! (*** = minden rossz)
Legalábbis, az érdekes, hogy az érettségit mondjuk úgy, hogy gond nélkül leraktam, sőt, az egész szakközepet megerőltetés nélkül elvégeztem (évről-évre javuló eredménnyel), míg az álltalánosban néha bukdácsoltam (oroszból elhúztak úgy, hogy anno az első félévben ötös voltam). Tehát, lehet magyarázni, osztani az észt, de, nekem pl esélyem se volt anno mondjuk fotósnak menni (akkor meg mást is jelentett).
Az is mellékes, hogy most milyen fotós lennék, mert az életben nincsen HA.
Mielött félre értenéd, NEM Bencé-ről írtam! Nem ismerem, ergó nem is nyalatkozom. Annyit tudok, hogy biztos nem Ő a legtehettségesebb fotós kishazánkban (félre ne értsen senki, ez csak elv). De, Ő maradt talpon! A lényeg, már van pár nemzettközileg is elismert fotósunk, és ez a lényeg! Reméljük, mások is követik a példájukat.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
A panasonic pályázatára adtam be, anno. Ahol egy szintén Balaton-i kép lett az első, amit nem igazán értek, mert nekem speciel a balaton nem olyan, azon a képen sehol nincsen a víz, nemhogy esettleg vitorlások. De ez egyéni dolog, kinek mi, a zsűrinek pedig az, ennyi. Nem mondom, hogy az enyim jobb lenne, mert ugye nem, sajnos.
A kacsa fenekét már régebben felraktam abban a totyikban is, meg a teknősösset is.
-
Allien
veterán
Kicsit megkésve, de azért felrakok pár képet. Van egy kacsa sorozatos, amelyek közül az egyiket küldtem be, és állitották ki.
...[link], ...[link],
ha jól emléxem, a következőt választottam végül is:
...[link], ...[link],
...[link], ...[link],
...[link].
Gondolom, naplementést unják. Persze, több képet is küldtem, de szvsz, felesleges lenne felraknom mind, mert össz 24 képeel lehetett pályázni, én meg ezt kihasználtam.
-
Allien
veterán
Én is pályáztam a Lumix-on. 24 képet küldtem, lehet, ez volt a baj! Hiszen, nem válogattam eléggé. Ennek ellenére, kaptam egy levelet, hogy a kiállitásra kiarkták valamelyiket. De, azért azt nem írták meg, melyiket, nehogy tanuljak belőle. Mindegy, kénytelen leszek elmenni, megnézni személyessen.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |