- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
hint és Elit3Zotya
Megkérlek mindkettőtöket, hogy a cicaharcot vívjátok meg privátban, vagy próbáljátok meg ignorálni egymást, mert a topikba nem hiányzik a folytonos civódásotok! Ha nem lesz vége, akkor "read only" módban folytatjátok a jövőben.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #81623 üzenetére
Ilyet nem látok benne sehol. 4.1-es verzió. A beállításaiban csak körpanorámakép mód, panoráma mód, életlenítés, és beállítások opció van. Utóbbiban első-hátsó kameraváltás, hely mentése, rács, és felbontások állíthatók, aztán ennyi.
Engem túlzottan nem érdekel a fotó rész, de egy-két random képet lőttem vele, annyi biztos, hogy a mentett képek méretben 30-50%-al nagyobbak mint a gyári alkalmazás által készítettek, tehát sokkal kevésbé tömöríti azokat.
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #81618 üzenetére
Kipróbáltam, nekem részben működik. Azért csak részben, mert ha videó módra váltok akkor kilép az alkalmazásból, de a fényképezős része hibátlanul működik, és semmit sem mókoltam hozzá.
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz F.B.I. #81539 üzenetére
Igen, és amire nekem kell arra tökéletesen megfelel. Bár ezek most kedvezőtlen körülmények közt készültek, a második ugye vakus, az első meg "röptében" lett lőve, nem tudtam meddig marad nyugodtan a kutyus, még fókuszálni se nagyon hagytam időt a telefonnak, csak nyomkodtam az exponálást gyorsan. Korábban tettem már be ide jobban sikerült képet is.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Szép napot mindenkinek!
Megkérnélek benneteket, hogy az egy-egy típust szélsőségesen lehúzó véleményeket szíveskedjetek itt mellőzni! Túl azon, hogy ilyenkor általában gyorsan előkerülnek a pártoló és az ellentáborok is, és az eredmény egy véget nem érő hitvita lesz, na meg néhány kitiltás, azt sem szabad elfelejteni, hogy egy jó képhez nem csak jó gép kell, hanem kellő hozzáértés is, tehát a végeredmény nem csak a telefonon múlik. Én a magam részéről tudom, hogy bármilyen gépet is kapnék a kezembe, azzal vélhetően pocsék képeket lőnék, mivel nem értek a fotózáshoz, de ennek megfelelően nem is posztolok az ilyen topikokba. Ugyanígy elképzelhető, hogy egy profi, vagy akárcsak félprofi valaki, egy középkategóriás cuccal is olyan képeket csinál, megfelelő beállítások után, amitől egy átlagos szemlélőnek leesik az álla. Feleslegesen tehát ne ekézzétek egymást, és nem kell egy telefont sem a porba döngölni az itt látottak miatt, az ilyen hsz-ek továbbra is törölve lesznek, ahogyan az ezekre érkezett személyeskedő válaszok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest