Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Egy kis összehasonlítást csináltam a nálam lévő Pixel 4a vs. OnePlus 7t Wichaya gcam port nrg xml-el: [link]
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Hogyan tudom beallitani a Gcamban, hogy sd kártyára mentse a képeket? Valamint Galaxy S10+ra hogyan tudom optimalizálni, és melyik verzió a legjobb!? Köszi előre is a segítséget!
-
ghiottone
nagyúr
Ez ilyen. Mondjuk nem feltétlenül aktiválódik - némely port lehet bugos és csak másodjára veszi be a kiválasztott configot.
Ha kiválasztod, akkor utána a listát hozza, de a beállításoknál a Mods Config Creator alatt az XML Save Configs menüben ott van általában a nick, típus, leírás, stb, azaz hogy épp melyik van használatban.:
-
M0RGI
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
De van. Klikk, újra is indul vagy mi, de amikor újra rámegyek hogy choose config, ugyanúgy a lista első helyén lévő config fájl neve látszódik, nem az amit kiválasztottam.
A másik fórumban azt mondták, hogy attól még sikerül, aktiválódik.
Csak így nagyon nem lehet tudni hogy mi az ami épp ki van választva.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Realme X2pro telefon.
Letöltöttem és betettem az adott mappába négy config fájlt.
A kérdésem az volna hogyan lehet kiválasztani mindig csak egyet-egyet? Ha az expo gomb melletti fekete területre nyomok duplán és előjön a négy config fálj választási lehetőség, hiába választom ki valamelyiket, nem nem lehet leokézni. Mért nem működik ez?
Köszönöm! -
trebrona
nagyúr
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/
Ugyanúgy telepíted, mint bármilyen más alkalmazást.
-
Andre
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni, mi 9 telefonra tudnátok e ajánlani gcam programot a szebb fotózás érdekében. Illetve valami leírást, hogy hogyan kell telepíteni. Előre is köszönöm .
-
Érdeklődni szeretnék nézegetem a portolós oldalt de nem találtam még huawei p30 pro-hoz portotl valaki google camerát?
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok.Melyik GCAM tud ilyet mint amit bekereteztem?
Tudtam volna jobb képet is lőni szerintem, csak a fejére alig tudtam ráfókuszálni rendesen.
HTC U11 + gcam / nem ezt a verziót ajánlották, de ahogy próbálgattam ez jött be eddig
[gcam nex ]
verzió:
-
Yack
csendes tag
Sziasztok!
Több verziót is felraktam 6-os 7-es, de sajnos mindegyiknél akadozott a kép fotó módban.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Xiaomi Mi 9 Lite. -
gretzky77
veterán

LG V50 Gcam
-
ghiottone
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
Shingen
addikt
Srácok!
Segítsetek van egy S7 8 droid van rajta, legújabb sw 2020.03.01.
Tudnátok segíteni melyik gcam illene hozzá, ami felmenne rá?
Illetve hol lehetne leszedni?
THX -
móki75
csendes tag
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-ojosehenrick/ redmi note 7 en nekem ez működik a legjobban egyedül az arc retusálás nem működik.
-
Sziasztok!
Leszedtem az F1 Minimal Mod 2.1 san1ty verziót. Melyik hátsó és első kamerát állítsam be Pixel 3 XL van alapból, vagy inkább a 4 XL legyen? Elsőre hagytam a Nexus 6P-t.
@Tamika, én a san1ty-től szedem le: [link] . Megtalálhatod az utolsó (2019-08-03) verziót. Beállításokat én YouTube-on nézem, meg fórumokban a Google segítségével. De remélem majd kapsz itt választ és én is
-
Bagoly01
senior tag
Van. De hdr+ nélkül. Semmit sem ér. A gyári kamera sokkal jobb.
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
P20 Pro-ra létezik működő verzió, köszönöm! -
BenQhunria
aktív tag
Sziasztok!
Van egy mi9 t pro-m, milyen beállításokat használtok gcamhoz?
Tudnátok készíteni képernyőképet. -
dudzsi
tag
Köszi. Lehet hogy benéztem ezt.
Igy jobban megfigyelve tényleg fényt mér és fokuszál. Viszont még egy kérdés. Ha már használnia kell a vakut és ugy választom ki a fokuszálndó részt akkor itt nem kapcsolja be a vakut fokuszálás segitésére. Ez normális? Mert eddig minden telomnál bekapcsolt eddig. -
ghiottone
nagyúr
-
Francia91
veterán
Viszont a Nokia 7.1-esen csak fapadosan működik a februári frissítés óta a GCam.... Kikapcsolt HDR-rel, és kikapcsolt RAW mentéssel.... Ezek még januárban faszán működtek.... A Parrot féle verziókat próbáltam, mindegyikkel ugyanazt csinálja: ha bekapcsolom a HDR-t, akkor csak úgy csinál, mintha fotózna, de nem ment egyetlen képet sem
-
rigoberto
őstag
Belefagy a telóm a képfeltöltésbe, vicces..
-
rigoberto
őstag
Mi9t pro gcam.
100 km/h sebesség közben fotózva.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Mi kell hozza hogy tudjam gcamat hasznalni? Illetve melyik appot kell egyaltalan letolteni? S utana mi a teendo?
-
nfsu17
veterán
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Gcamot használok egy Redmi Note 8-al. Fokuszállásal kapcsolatban lenne pár kérdésem hátha tudja valaki a választ. Az alap kamera szoftverbe "szoftverekbe" ha a képernyöre kopintok akkor kitudom jelölni azt amit élesen szeretnék majd fotózni. A Gcamba viszont a kopintással fény mérést csinál az adott helyen. Ezt lehet valahogy modosítani? Vagy ez ilyen és az autó fokusz vagy eltalálja az éleséget vagy nem? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igy jobban megfigyelve tényleg fényt mér és fokuszál. Viszont még egy kérdés. Ha már használnia kell a vakut és ugy választom ki a fokuszálndó részt akkor itt nem kapcsolja be a vakut fokuszálás segitésére. Ez normális? Mert eddig minden telomnál bekapcsolt eddig.