- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Motion_Blur #32147 üzenetére
Akkora világbajnok már megvan. Azért remélem nem lesznek uncsi futamok, és Alonso elkeni őket, ahogy kell.
Don't Tread On Me
-
C0d3r
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
DEV_NULL
őstag
nem ertem mi a problema a ciganyozassal, eleg gyakran szerepel a koznyelvben negativ jelzokent (sajnos teljesen jogosan)
de lenyegtelen, befejeztem.
-
AMD Power
titán
Kivár az RB Webber kapcsolatban... mégis mit várnak?
-
tjokai
senior tag
válasz AMD Power #32163 üzenetére
Hogy együtt működik-e a csapattal a továbbiakban vagy sem Egyértelmű h Webbernek mennie kell év végén a Red Bulltól, rákényszerítik ezt a döntést! Vettel az Isten a Red Bull csapatnál......nem csípem ezt a Vettel csávót, akár ki is kerül mellé, csak másodszámú pilóta lehet belőle!
Üdv!
-
[CS]Blade2
addikt
"A győztesnek járó trófeát Harry herceg adta át a Brit Nagydíjon, aki kedvet is kapott egy forma-1-es autó kipróbálásához."
Várom a bulvár változatot:
Harry herceg váltja Massát a Ferrarinál!
A Bild című német bulvárlap a betonbiztos, magas szintű forrásaira hivatkozva megtudta, hogy ... -
Motion_Blur
félisten
válasz TESCO-Zsömle #32168 üzenetére
Ne vicceljél már...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Motion_Blur #32170 üzenetére
Ja, igaz. Ha megpiszkálták volna a verdáját, nem kellett volna fülére szólni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Motion_Blur
félisten
válasz TESCO-Zsömle #32171 üzenetére
Ha hiszel abban hogy az esetek 90%-ban azért lassabb Webber, mert lebutított autót raknak alá akkor ezzel nem lehet vitatkozni. Azon viszont érdekes elgondolkozni hogy ha Te és még néhány szakértő ezt ennyire jól tudjátok akkor valszeg Webber is tisztában lehet a dologgal. És ennek ellenére még mindig a csapat tagja. A szabotázsokról meg aztán ne is beszéljünk ugye?
Nem vagytok képesek elfogadni hogy Webber a legtöbb esetlen szimplán lassabb mint Vettel. Ahogy Palik mondaná: "tudod, a keze meg a lába".
Annyira elvakultan gyűlölitek Vettelt hogy ezt nem vagytok képesek belátni.Régen amikor Schumi ennél is jobban verte Irvine-t, ugyanez volt a nóta, szal nincs új a nap alatt. Csak kérdés, hogy kell-e ez az f1live-os színvonal...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #32173 üzenetére
kell
-
TESCO-Zsömle
félisten
Először is ateista vagyok, így ebben sem hiszek. Ezt csak gondolom, vélem.
Másodszor sosem tartottam magam szakértőnek.
Igen, még mindig ott van. Rosberg se vállalta be a Ferrari-t, mikor Massa lesérült, pedig sokkal jobb autó, mint a Williams...ÉN képesek vagyunk elfogadni, és ÉN nem gyűlöljük Vettel-t. Nem szimpatikus, ahogy el(ő)adja magát, de mint pilóta, maximális tiszteletemet élvezi.
És igazad van. Teljesen elképzelhetetlen, hogy a csapat minden erőforrását a 'jobbik' pilótájára fordítsa, mert az ellent mond a csapat érdekeinek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
azért azt sem lehet egyértelműen kizárni, hogy nincs manipuláció.
persze, ez nem úgy nyilvánul meg, hogy webbo motorjából kicsavarnak két gyújtógyertyát, hanem esetleg kevésbé direkt módon, pölö több időt fordítanak vettel autójának a beállítására, jobb szerelői vannak, előbb kap meg bizonyos újításokat, stb...azért láttunk már cifrább dolgokat is a forma1-ben ennél, én simán el tudom képzelni, hogy ez egy létező jelenség több csapatnál is.
-
Male
nagyúr
Hogy ez esetben tudja, és mégis a csapat tagja.... hát pl Barrichello is elég sokáig volt a Ferrari csapat tagja, pedig tudta, hogy kettes számú...
(Ettől még lehet, hogy szimplán lassabb, és ugyan azt az autót kapja... ezt legfeljebb ő meg a csapatból páran tudják biztosan, mindenki más csak gondol valamit.)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TESCO-Zsömle #32168 üzenetére
Szerintem ez hülyeség, ha le lenne butítva nem állna a 2. helyen. Meg ilyen alapon akkor a Massa kocsija is le van? Mert ebben az évben nem valami nagy szám... Én amúgy nem Vettelnek drukkolok, nem azért írom ezeket, de csak tud valamit a srác, az tény hogy kinyalják a kis fenekét is, de jobb pilóta szerintem mint Webber...
-
lizRRR
őstag
válasz JJános #32188 üzenetére
B-L-A-C-K
(PH! addikt) : Vettel eggyáltalán nem jó pilota... mult héten is meg villantotta az előzési tehetségét... jó kocsi van a segge alatt.. időmérőket meg nyeri mert neki vannak a legjobb be állításai , aztán előről indul mindig... és egyedül autokázik elől.... Schumi azzal a szar szutyok mercivel előzget mindenkit annak meg ott van a segge alatt a legjobb kocsit 3x szalasztotta el az előzést ...Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
Atlantis
veterán
válasz lizRRR #32189 üzenetére
Én távolról sem vagyok Vettel rajongó, a Red Bull csapattól meg egyenesen hideg futkos a hátamon, de sajnos el kell ismerni, hogy Vettel kiváló versenyző. Idén még össze is jönnek neki a dolgok és így mentálisan is stabil. A technika is nagyon fontos, de véletlenül nem lehet ott tartani, ahol most Vettel áll.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #32190 üzenetére
Kétszer leírta már, ezt bizony véresen komolyan gondolja.
-
Ice!?
őstag
válasz Motion_Blur #32190 üzenetére
miért lenne irónia? teljesen jó..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lizRRR #32189 üzenetére
Te miről beszélsz? Most azért nem jó pilóta mert múlt héten a boxba előzte meg Hamiltont? Nem veszekedni akarok, meg ezt már ki is beszéltük. De ha belegondolsz logikusan egyértelmű volt hogy a box megelőzéses taktikát választották. Hamilton elég agresszív, bármikor ütközés lehetett volna, és nem az utolsó helyért ment a harc henam a 2.-ért. Meg most ha előröl indul, és nem kell előzgetnie mi abban baj. Ha megérdemelten megnyeri szinte mindig a polé pozíciót miért ne használná ki? Vagy nem tudom te hogy gondolod, az lenne a jó ha mindig pl 5. helyről rajtolna és megmutatná hogy tud előzgetni?
-
Motion_Blur
félisten
válasz B-L-A-C-K #32194 üzenetére
Sajnos a legtöbben a cirkuszt szeretik. Az lett volna az elvárás hogy Vettel megpróbálja olyan helyen berakni az autót, ahova nem lehet. És mondjuk ezzel kiüti Hamiltont. Gondolom ettől már faszagyerek lett volna Vettel, mert ő nem vonatozik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Motion_Blur #32195 üzenetére
Én is szettem ha a foma1-ben történések vannak, de mint tudjuk most nem azért nem előzte meg mert XY Kis Pistának tetsszen, hanem mert a tét nem piskóta...
-
Neoteric
addikt
válasz Motion_Blur #32195 üzenetére
Ahova nem lehet? Hamilton + Alonso + a többi érdekes módon mégis képes volt rá..
Egyébként igen, én a cirkuszért nézem az F1-et. Abba nekem semmi jó nincs, hogy másfél-két órán keresztül egymás után mennek szépen sorban, illetve hogy az előzések 90%-a az első kanyarnál már megtörténik.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest