- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Motion_Blur #32898 üzenetére
Fúú, én is oda akarok majd kicsapni, 3 napos jeggyel... Röpke 100k, úgyhogy lehet még jövőre se fog menni. De a cél megvan
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
McCartman
őstag
Ti se vagytok normálisak , beültök egy kanyarba nézelődni és még Gyula zseniális kommentárját is kihagyjátok.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
TOM-202
senior tag
válasz -=Vacsek=- #32904 üzenetére
Mindig is az volt ez a kanyar fölötti lelátó rész. -
attisx
addikt
Azt tudtátok, hogy múlt vasárnap a McLaren "kettős győzelmet" aratott?!
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
AMD Power
titán
válasz -=Vacsek=- #32895 üzenetére
Ezzel én is így vagyok...
Lehet ,hogy hülyén hangzik. Engem a cég vitt ki 2008-ban egy Silver jeggyel. Valami 580 euro volt akkor. Nem mondom élmény volt. De én a felét sem fizettem volna ki érte saját zsebből. Pedig Imádom az F1-t.
-
Miv
tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki álló jeggyel szokott kimenni? Tudnátok adni tippeket, hogy merre érdemes menni? Sokan szoktatok lenni? Itt is ajánlott az esőkabát vagy mehet az esernyő is?
Köszi! -
IreN!CuS
őstag
Állójegy Vasárnapra 90 euró/fő +5% jegykezelési díj,ez csak nekem tűnik soknak ahhoz képest hogy állóhely vagy ez töknormális?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Neoteric
addikt
válasz -=Vacsek=- #32914 üzenetére
Én vagyok vak, vagy ezen a fentebb linkelt térképen nincs s8?
PSN: ne0teric_sAN
-
Cobb
tag
Azt lehet már tudni, hogy a Pirelli milyen keverékekkel készül Hungaroringre??
Jó lenne egy Szuper Lágy is, hátha megdőlne a tavalyi Q3-as Pole idő!!performance, cool and quiet
-
IreN!CuS
őstag
válasz brownus #32918 üzenetére
Hát szerintem is,hirtelen felmerült benne hogy vasárnapra kiviszem barátnőmet, mondván biztos tetszene neki,de az hogy majdnem 60e Ft két állójegy egy napra kicsit "elkeserített" így letettem róla
Nem drága ez a külföldieknek csak nekünk/nekem evanSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-Mike-
addikt
válasz -=Vacsek=- #32914 üzenetére
Kb 10 éve az az S8 ahova te mész volt a club tribün és nincs rossz helyen.
-
IreN!CuS
őstag
válasz -Mike- #32925 üzenetére
Én itt néztem és itt ennyi. www.hungaroinfo.com|A Forma 1 Magyar Nagydíj hivatalos jegyértékesítési helye
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz -Mike- #32927 üzenetére
Nem tudtam hogy van ilyenre lehetőség,és mivel nem voltam e téren tájékozódott gondoltam a hivatalos oldalt nézem meg a jegyárakat.
De köszönöm hogy Linkelted ezt az oldalt/lehetőséget![ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Hőségre készül a Hungaroringen a Pirelli
"...a Pirelli a szuperlágy és a lágy keverékű gumikat viszi el a Magyar Nagydíjra..."
-
Nowhereman
őstag
válasz Misi 007 #32883 üzenetére
No el ne találd már, hogy az öreg májsztró mindenféle komoly támadás nélkül körözgetett volna ebben a szituban! Kocka "forgalomban való versenyzési képessége még mindig kérdéses" kijelentése olyan finom verziója a versenyben 0-nak, mint az "erkölcsileg rugalmas" a becstelen gazembernek...
Utánam a kondenzcsik!
-
törölt tag
ha valaki nem szeretne egyedül menni, és van egy felesleges belépője:
[link] -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz -=Vacsek=- #32933 üzenetére
Áh, ez még annál is lejjebb van...
Vajon van akkora távcsöve a (le) kosznak, amivel még látja a béka seggét maga fölött?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
AMD Power
titán
válasz TESCO-Zsömle #32936 üzenetére
Pedig jó lenne az eső mert sok izgalmas előzés nem lesz....
-
vikvuk
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
proof88
addikt
Most komolyan, ti honnan szeditek ezeket a fényképeket? Ott vagytok a pályán? Milyen jogon? Én miért nem lehetek ott ???
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Motion_Blur #32940 üzenetére
Biztos örült nekik az egész ring
Amúgy meg részemről +1 az esőnek, akkor Schuminak is menne az a lassú szekér, és Hamiltonnal végigoszthatnák a mezőnyt. Akár egyesével kilökdösve őket
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
proof88
addikt
az hogy lehet hogy port.hu szerint (és az rtl klubon is ezt mondták) élőben közvetítik a gp3-as futamot 12:30-kor, miközben az élőben 8:30-kor lesz az Eurosporton. De akkor minek mondták h élőben közvetítik !?!?!?!
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs