- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
mert aztán csak hami nem ment a "sávban" igaz,ezért volt az h hárman fordultak a kanyarban van logikád
ktg3:én a sc-re gondoltam.ha te nem akkor
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem meg ha valaki hivatkozik a szabálykönyvre, az akár nyugodtan idézheti is.
És vita letudva.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
MPowerPH
félisten
válasz 7Heads Drago #12104 üzenetére
Jah.
Rosberg lelassult nagyon. Hami is lassú már, Button behúzza a futamot.
Alonso nagyon szépen csinálta, megint nagy futamot ment, leszámítva a Massa-s esetet. De Massa akkor is piszok lassú.Don't Tread On Me
-
Csabee.
nagyúr
Rosberg most fog lecsúszni a dobogóról..
Üdv: Csabee.
-
ronaldo
őstag
Hamilton most csúnyán kapja a pofonokat Buttontól, 7-8 tizedet körönként.
-
ronaldo
őstag
válasz 7Heads Drago #12113 üzenetére
Pihent, meg most elkezdett kockáztatni. Bár hamilton is már tartalékol, de 3-4 körrel ezelőtt éles versenyben kapta a fél másodperceket buttontól.
-
Integra
titán
höhö, ladás fiú lenyomta a veltmájsztert
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MPowerPH
félisten
Button. Már megijedtem.
Schumi piszok lassú, valami nem smakkol nála ezen a futamon. Nem állt össze a technika. Az autója is piszok lassú, egyenesekben mindenki megfogja.
A két Red Bull nagyon eltűnt...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Csabee.
nagyúr
Ez a zsigulis petrov nagyon megy.
-
Oliverda
félisten
Webbo villantott
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
7Heads Drago
veterán
De szép volt.
Go Russia.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
MPowerPH
félisten
Petrov se gyenge.
Button meg óvatos, ez ki van számolva.
Don't Tread On Me
-
Csabee.
nagyúr
Buttonnak jó csaja van
Petrov bnője.. mintha az anyja lenne kb
-
Bermi
aktív tag
redbull 1-2ből mi lett?
eljátszák a forceukat, ahelyett hogy behúztak volna jó pár futamot, bénáznak a boxban, megbízhatatlanok a kocsik stb.
barcelonára utoléri teljesen a meki és a ferka és ennyi volt.
tavaly a brawn is év elején nyerte meg a vb-t, a redbull elpackázta. sajnálom mert szimpatikus csapat, de a nagyok megeszik év végére. vettel azért most is jobb volt.jó futam volt, schumit sajnálom, nem fekszik neki úgy tűnik a merci, ez van.
az első négynek pedig hatalmas gratula.F1.....
-
Szólista
senior tag
Jó kis verseny volt,bár mindegyik ilyen flugos lenne.Kár,hogy a vége unalmas lett.
Kiváncsi vagyok lesznek-e büntik.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
dízelracer
őstag
Ez egy izgalmas verseny végre. Jó volt.
-
JJános
addikt
Gratula Jenson! Szép volt. Gr a sokat előzőeknek is!
Izgalmas futam volt.2007-05-06 óta itt!
-
Tomics
addikt
Jó verseny volt, csak Hamilton 2. helyével nem vagyok kibékülve. Egy büntetés kijárt volna neki.
PH! addikt since 2004
-
SzalaiG
addikt
Hát nem így indult...
RB egy-kettőből Meki egy-kettő.
Ugyanazon motorral jobb a Meki, mint a Merci.
Az is érdekes egy helyzet, h a RB a legjobb kocsi és nincsenek sehol.
Alonso és Massa között végre eltűnik a haverok vagyunk álarc, már ideje volt....
-
hoffman_
nagyúr
Az első futam volt, amit tudtam nézni idén... Cserébe most az időmérőt nem láttam. Na de milyen futam? Ajajajjj Hamilton mekkora álaaaat! Te jó ég. Annak ellenére, hogy Button nem a kedvencem mostanság(pár éve még neki szurkoltam), azért ez kiszállás utáni gesztus most tetszett
Az a Hamilton - Vettel csata meg az elején.... Meg Alonso is milyen őrült volt. Ilyen futamot még! Az a baj, hogy ha nincs eső, akkor egyik futam se lesz ilyen.
Bár az eddigieket elénzve, elég sokat fizettek a felhőknek is, le van ez zsírozva kérem[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Csabee.
nagyúr
Rosberg 2. a pontversenyben! Naggyon kemény! Schumit oktatja rendesen..
-
hoffman_
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
De látszik a kupán hogy Kínai... mintha a Piacon vettem volna egy serleget..
-
ronaldo
őstag
Ez a mai futam is messze volt a valós erőviszonyoktól. Ez a száraz/esős katyvasz elrejt mindent. Lehet, hogy a redbull messze a legjobb a mezőnyből, de ők mondjuk inkább a szárazt beállítások felé mentek el tegnap. Akkor ez a mai verseny nekik passzolós...
Az egy ami látszott, hogy a mclareneknek 5+ tizedet jelent, hogy 2,5km hosszan az egyenesekben messze gyorsabbak, mint a többiek.
A tavalyi vb se volt túl jó ebből a szempontból, mivel semmi nem derült ki. Versenyzői szinten legalábbis. Button már a jóöreg digitális világot hozta el, csak egyesekben és nullákban tudott gondolkozni. Elgondolkodtató viszont, hogy az egyesek a szezon első 6-7 futamát érintette, a 0 meg a többit. Szóval engem abszolút nem győzött meg. Ha esetleg a vége felé is tud valamit kezdeni magával, akkor mondhatjuk hogy azért megérdemelte. Az idei két győzelme is a mákról szólt. Persze ott kellett lenni, végig is kellett vezetni, de ahogy a pályafutása első évtizedében abszolút lúzer volt, most a sors igyekszik visszalapátolni neki azt, amit akkor elvett.
Idén eddig az derült ki, hogy Sutil baromi jó versenyző. Más az erőviszonyokat illetően aligha. (mivel Massáról mindenki tudja, hogy lassabb Alonsonál. Ahogy kb. mindenki)
-
törölt tag
Schumi picit berozsdált...
-
!Overdose!
őstag
Button.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Csabee.
nagyúr
Button bnője milyen aranyos
-
JJános
addikt
Massa ezért vissza fog vágni. Ez vérlázító. Kibujt Lonziból az ördög. Amint meglátta, hogy az egyik autónak várni kell, bármit megengedett magának.
Massa ezért megfizet!Csabee: Button barátnője tényleg helyes. Remélem idén is VBné lehet.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
hoffman_
nagyúr
válasz ronaldo #12139 üzenetére
Pontosan - messze van. Itt van a pilóták versenye. Látszik is az eredményeken, sok helyen.
akosf - Ugyan már. Beérik majd, nem viccből mondja ezt mindenki. Nagyon sok a lemaradás, és ma már azért villantott, valljuk be.
Már csak annyi kell, hogy Hami legyen a világbajnok
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest