- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz hunnylander #11645 üzenetére
Honnan tudod hogy pont ezek mentek szét a Sauberben?
A két felsorolásban teljesen csak ez egyezik: "Laser mirror tape", amiket kiemeltél, azok különböző elemeknek tűnnek.
Illetve honnan tudod, hogy nem szóltak a Ferrarisok a Saubernek, hogy ezeken a részeken gondok lehetnek, nézzék meg?Mert amit írtál így inkább összeesküvés-elméletnek tűnik, mint ténynek...
-
hunnylander
őstag
Nem ciki, 'ez csak egy furcsa egybeesés', ha 'újságíróként sztorit csinálnék' a dologból állításként, tényként, megnézhetném magam. De amúgy mindenki szabadon feltételezhet dolgokat.
Nem kell nagy szabotázsra gondolni, már annyi elég, hogy nem adták le a drótot a Sauber Ferrari-motor szakiknak és úgy gondolták 'ha észreveszik maguk, akkor észreveszik, ha nem, magukra vessenek, nem biztos, hogy van ilyen problémájuk'.
www.HunnyF1.com
-
Male
nagyúr
Nincs senki aki ránézne verseny előtt? Azért egy "Nyomj egy F5-öt"( © Gyulám ) -ot bárkivel meg tudsz csináltatni.
Még nagyon régen ezt használtam ilyenre.
hunnylander: Azért egy beszállító ilyet nem játszhat meg, már csak azért sem, mert következő évben is szeretne az maradni
A másikra: Azért eléggé mint tényt tálaltad a dolgot
"Engine pneumatic, mit nem lehet érteni?"
...ééés? Az nem egy alkatrészből áll... ahogy a Ferraris felsorolásnál is látszik, különböző részeket cseréltek a két autón.[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
Hiába forgatod a szemed, az F1-ben ennél csúnyább dolgok is történtek (és valószínűleg szoktak is) történni.
Én csak egy elméleti feltételezést vázoltam. Lehet, hogy történt valami turpisság, lehet, hogy nem. Te se zárhatod ki biztosra, és én sem állíthatom biztosra, de valamelyik feltételezés igaz.
Az a mákja a Ferrarinak, hogy a Race reportot nagyon kevés újságíró olvassa, azok közül akik F1-live kaliberű lapoknak dolgoznak. Igazi darázsfészek sztori.
Én meg úriember vagyok, a blogomban nem folytatok rágalomhadjáratot egyetlen csapat vagy pilóta ellen sem, de mezei fórumozóként ez egy teljesen ártatlan téma, mindenki azt feltételez, amit akar.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Szerintem magától nem indulna az LT.
Én megpróbálom neked rögzíteni valami kisméretű de pontosan visszajátszható fájlba. CamStudioval van már egy kis tapasztalatom. De más is próbálkozhat, hátha nálam elszáll valami. Már egy tesztet csináltam, csak keresnem kell még egy jó kis kodeket, lentebb vinni a fájlméretet. 1 frame per másodperc tökéletesen elég lesz a próba alapján. A végeredmény pedig kb. 90 perc lesz. 100 MB alá szorítható.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #11645 üzenetére
...és ez mi? Leporolták a szabálykönyvet és úgy hazudták be mintha újdonság lenne?
Mert hogy erről sehol máshol nem olvastam még.
Tavaly valami fórumon futamról futamra linkelgették az autók frissített alkatrészeit. Ilyen idén nincs?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #11656 üzenetére
Köszi, az szupi lenne, pedig már épp kezdtem lemondani róla.
1 fps teljesen jó.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
Sőt, van egy alternatív megoldásom is.
Eszembe jutott, hogy az Autosport egyik topikjában olvastam egy hsz-t, amiben link volt recorded LT-ről, az előző futam. Először nem ugrott be, hogy melyik topik volt, de azóta megtaláltam. Rákérdeztem, hogy felveszi e a következő futamot, remélhetőleg igen.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz Oliverda #11657 üzenetére
Szerintem senki sem akar illegális rendszerrel trükközni. De kiskapu lehet.
A McLaren olyan rendszert akar használni, amilyet a Red Bull. Ha már egy ideje dolgoznak a megoldáson, akkor elég jó ötletük lehet a dologról.
Már szakírók is felvázoltak nem is egy megoldást.
Ismerjük az F1-es szabályzatok fő jellegzetességét; rengeteg kiskaput lehet találni.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #11660 üzenetére
Ezt tudtam eddig is. Inkább a többi kérdésre mondj valamit.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #11659 üzenetére
Tökéletes. Pont ilyesmit vártam egyébként, amikor először felvetettem a dolgot.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
válasz Oliverda #11661 üzenetére
Most mindenki vakargatja a fejét ebben a témában. Túl sok a kérdőjel.
Nem tudni, hogy van e az RBR-nek trükkje, most áll e le vele vagy ezután is használja.
Ami érdekes, hogy 'valami' a Red Bull-ban a bahrein-i parc fermében úgy kiakadt, hogy az autó kerekei beleütődtek a padlólemezbe, annyira elemelkedett. Pedig időmérőn verte az aszfaltot az autó alja.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #11663 üzenetére
Jó... Te hallottál valamit arról hogy az FIA kiadott újabb közleményt ezzel kapcsolatban?
Valamint... Tavaly valami fórumon futamról futamra linkelgették az autók frissített alkatrészeit. Ilyen idén nincs?
Amúgy ha ennyire látható és nyilvánvaló a dolog akkor miért tagadják? Ennyire hülyének néznek mindenkit? Ez kb olyan mintha a McLaren tagadná a forradalmi csatornáját.
Másrészt tényleg az lenne a legegyszerűbb ha mindenkinek engednék a hasmagasság állítását az időmérő és a verseny között. Költségcsökkentés rulz. Vagy tiltsák keményebben és mérjék meg a hasmagasságot az időmérő után és a verseny előtt illetve után.
-
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #11665 üzenetére
Kössz, erre voltam kíváncsi.
Kár hogy nincs... pedig tavaly még nagyon lelkesen csinálták.
-
stvnppp
senior tag
válasz Oliverda #11666 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem a formula.hu csinált ilyet, konkrétan Papp István, az akkori főszerkesztő, csak azóta volt valami szakadás, kettévált formula.hu és a motorsportal.hu. Utóbbinál van az előbb említett író, ott kell valami olyasmit keresni.Van is valami olyasmi, csak ezek egy-egy csapat egy-egy újításáról szólnak. A további cikkeket az oldal jobboldali hasábjában a Magazin címszó alatt találod.
Ott csak az utolsó ~hármat lehet megnyitni, azt meg sajnos nem találtam meg, hogy hol lehet a Magazin rovat további cikkeit archiváltan meglelni, de ha Neked sikerül, akkor kiabálj![ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
Oliverda
félisten
Kubica nem követett el szabálytalanságot az időmérőn
Ezen is mennyit pattogott az a kis pondró gyula...
-
P00By
nagyúr
válasz littlelion21 #11672 üzenetére
-
Jarod1
addikt
na ne, mi lesz még, jön palik ferkás xerelésben?
-
Male
nagyúr
"Felipére (Massa) építünk és a jövőben is így fogunk tenni."
Ebből azt a következtetést levonni, hogy a jövő évi autót építik rá... ez még tőlük is sok(k)
szerk: Ahogy olvasom a hszeket ott hozzá... már jön is, hogy SD hülye, meg hogy mondhat olyat, hogy Massára építik az autót... Mondjuk ha elolvasná a cikket, és benne az idézetet, akkor láthatná, hogy nem ezt mondta
hunnylander: Igaz, én sem zárhatom ki biztosra. ...de elég nehéz ilyet elképzelni, mert egy ilyen húzás után garantált, hogy vége a szerződésnek.
No igen, ott már aztán lenne a komplett összeesküvés-elmélet.... ahogy most a Massára építik az autót dologgal[ Szerkesztve ]
-
zszszs
tag
A király, már megérte ide benéznem.
Lehet kiteszem a poszterét a falra... -
JJános
addikt
Stepney az olasz bíróság előtt. Végre, teszem hozzá gyorsan.
[link]2007-05-06 óta itt!
-
waslaw
tag
Alonzo egy köre
Vannak akik nem bírnak magukkal. -
prmcsk
addikt
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
horvathd
senior tag
válasz Oliverda #11666 üzenetére
Itt szerintem egész jó leírásokat lehet olvasni az aktuális fejlesztésekről: http://scarbsf1.wordpress.com
"The Kid just rages for a while."
-
JJános
addikt
Kubica-Petrov-Renault só. [link]
Video
2007-05-06 óta itt!
-
P00By
nagyúr
Button miatt gyengélkedik a Mercedes GP? Elmélkednek a srácok!
-
Pá
addikt
Nem lehetne megegyezni, hogy az f1-liveről többet nem linkeltek semmit?
Már azt sem értem, hogy egyáltalán miért olvasgatjátok.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
válasz Oliverda #11694 üzenetére
Craig Scarborough, eddig az Autosport-nak dolgozott, most szabadúszó.
Nem szeretem az F1-Live.hu-t, mert a legbulvárosítóbb portál F1-es témában, de nincs kifogásom ellene, ha valaki onnan linkel híreket. Relatíve gyorsak, csak azzal van probléma, hogy mit honnan szednek és hogyan tálalják. De annak, aki angol nyelvű hírfigyelőn és Twitteren vadássza a híreket, annak nem gyorsak.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #11696 üzenetére
A tálalással van gond meg amit még hozzáköltenek. Meg a 2 mondatos hírek is viccesek.
Még nem vagyok twitter júzer de lehet hogy ezért majd beregelek és ha tudsz mondani megbízható forrásokat amiket érdemes követni.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
JJános
addikt
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest