- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
Zeratul #40252 üzenetére
MIndenképpen!Amikor pályakezdő volt majd később is egy ideig kb 2005ig nagyon szurkoltam neki(meg akkor még jól is néztek ki a rönyók nem olyan hányás kinézetük volt mint most) később viszont elszaladt vele a ló eléggé aztán tavaly sokat visszavett és végre megint tudtam neki IS szurkolni
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zeratul #40252 üzenetére
Én is ezt élveztem, de már bőszít, hogy sehol a Ferrari, vagy Hamilton. Mi ez így? Persze, kell a verseny, de azért illene, legalább, minden 2. futamon Ferrari/McLaren dobogó. Kicsit elfogult, de istenem. A Ferrari, az Ferrari!
G.Zs. - Hát, ez esetben türelem. Majd jön, amit nem tudsz elrakni, hosszú még a szezon
mod:
Ferrari csakis, és Iceman a favorit. De Hamiltont durván csípem. Az az ember egy barom
Én sem csinálnám máshogy. Ha már vezetek, természetes, hogy én mondom meg, mi az ideális ív
Hamilton is szép gyerek: úgy kell vezetni, mint ő. Megosztott 1. hely Raikönnenel az idei szezon dobogójára
Amúgy furcsa, mert nem szeretném, ha Ferrarinál lenne. Barátom über Ferrari fan, és Hamilton is egyszerre, de attól esne hasra, ha Hamilton Ferraris lenne. Nekem az nagyon nem feküdne valamiért
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest