Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
Na ezaz ! Haverok egy csapatban.
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #25953 üzenetére
Az első és a középső szakaszában is kb.
Viktor77: Mióta? 2005?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton Raikkonen Spa 2008 onboard camera
Gépészkedtek rendesen
Mindkettejüket hatalmas dicséret illeti, mert egyikük sem adta fel!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
iguana
őstag
válasz prmcsk #25885 üzenetére
jó kis interjú. többet közt ezt bírom nagyon benne:
egyszerűen nyilatkozik, sallangmentesen, őszintén. ha vmit elszab, simán bevállalja, "ha", meg dacos "de" nélkül...semmi drámazás, hattyú halála.kicsit faszláma/költői kérdés tőlem:
Az utolsó szett gumiabroncs valamilyen oknál fogva kicsit nehéz volt, az egyensúly elég rossz volt...ezek a pilóták tényleg minden apró(?) változást érzékelnek?
tényleg ennyire ennyire együtt élnek az autó minden rezdülésével; a legkisebb változásával? (amik pl. "csak" századokat jelentenek)
ennyire érzik, hogy az autó mely része felelős ezekért a századokért?biztos így van, de nekem akkor is felfoghatatlan és lenyűgöző.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
soulcube
aktív tag
Bourdais : "De sajnos az STR3-mal nem mindig boldogulok jól. Ezek után, akármit is dönt a csapatom, tiszteletben tartom majd" Cikk - el ne küldjék már aki így vezet Spa-ban ! -
mod: Motion_Blur : nem gyenge
[ Szerkesztve ]
-
tuskooo
addikt
válasz [CS]Blade2 #25951 üzenetére
Eddig az volt a hivatalos álláspont, hogy Ferrari részről nincs hivatalos álláspont
-
Peat;)
veterán
válasz iguana #25958 üzenetére
A gumikkal vannak kapcsolatban a pályával, ilyen körülmény mellett egy gyengébb pilóta is érzi a különbséget.
Alonso csapatválasztásával kapcsolatban, a jelenegi motorokat jövőre lehet fejleszteni ha máskor nem a szünetben? Szerintem ez a meghatározó, mert ott el vannak maradva, stabil 3. csapat lennének most egy jobb motorral, így meg a benne vannak a Bmw-Toyota-Torro-Red Bull csoportban. Alonso meg nem az a fajta aki szeret hátrányból indulni.
-
Vandit.
addikt
válasz Motion_Blur #25957 üzenetére
Ebből tisztán látszik, hogy lajoska nem akarta bevenni a kanyart és lassítani, hanem inkább a könyebb utat választotta, mert tudta ha beveszi, akkor Kimi elhúz. Csak nekem tűnik úgy, hogy nem nagyon vette el a gázról a lábát az úgymond elengedésnél??
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
janeko
őstag
válasz iguana #25958 üzenetére
biztos így van, de nekem akkor is felfoghatatlan és lenyűgöző.
szerintem szinte hihetetlen, de azért nem kevés idő mire így elkezdik érezni, gondolom ez különbözteti meg a f1-be a győzteseket a vesztesektől[link] ha még nem lett volna belinkelve, az angolok ahogy várni lehetett őrjöngenek az olaszok meg helyeslik azt, hogy massának adták a 10 pontot
-
Peat;)
veterán
Kiminél nagyon látszódott ahogy túlerőltette, egy bénább pilóta már 10x kicsúszott volna mikor Kimi is besokallt.
-
iguana
őstag
uhh. libabőr, csak nézem, és nézem
3:27-nél simán azt hittem, hogy beleszáll, szinte elkaptam a fejem...mennyire más tv-n a távolság és a sebesség érzet az onboard-hoz képest.
a tényleges élőről meg ne is beszéljünk.
klasz vid.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
proof88
addikt
Mesélj nekem kicsit, hogy pontosan hogy is van ez a Premiere Live adó?
És a kamerák között te váltogathatsz? -
Jarod1
addikt
hát én ahogy néztem Hami visszaengedte Kimit, a levágás után, Bár ha Kimi kicsit óvatosabb akkor most lehet hogy Ő lenne az első(csak hát a Ha az nem elég)
-
Motion_Blur
félisten
És mennyire igaz, hogy nagy előny, ha valaki közvetlenül a másik mögött autózik ilyen pályán. Hiába előzte meg Hamilton, utána tapadt rá Kimi egészen a pörgésig.
videon 5p33mp - kicsit gyors volt a kormánymozdulat
-
DigitXT
nagyúr
Ebből a nézetből viszont szó sem volt "elengedésről", valóban tolta neki, ahogy bírta, és még a féktáv előtt bebújt szépen jobbra. Meg az is elég jól látszik (ami már a külső képeken is gyanús volt), hogy az a "kieresztés" nagyon hirtelen átcsap levágásba. Természetesen mindketten nagyon jól nyomták (hiszen a körülmények extrémmé váltak), és tényleg nagyon megérkezett Hamilton a sikán előtt, Raikkönen meg később magától dobta el a gépet, szóval kemény csata volt (de ezt már korábban is mondtam). Ettől függetlenül az a visszaengedés továbbra is erősen vitatható (vki kérdezte, hogy mennyire kellett volna visszaengednie: hát ennél jobban, mert ha még a McLaren és Hamilton drukkerek szerint sem 100%-os, akkor abban lehet valami!), emiatt (szerintem) jogos volt a büntetés, még ha utólag sz*rul is jön ki, hogy átírják a már ismertnek hitt végeredményt...
-
Motion_Blur
félisten
-
DigitXT
nagyúr
válasz Motion_Blur #25974 üzenetére
Raikkönen de csúnyán letolta Massát!
Btw. gáz a hangja ezeknek, túltömörített. -
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #25976 üzenetére
Mért? Tökéletesen teljesítette most is. Nélküle Massa nem nyert volna
Amúgy meg nyagyon megérdemelne már egy futamgyőzelmet Kimi.
amúgy nem értem hogy az egyenes szakaszon miért állt majdnem keresztbe a cucc -
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
soulcube
aktív tag
válasz !Overdose! #25981 üzenetére
Vicc
A Honda biztos a jövő évi autót próbálgatja. Lehet, hogy olyan jól sikerült, hogy Patrese is körrekordot fut majd vele.
Vicc Off -
JJános
addikt
Az igaz, hogy Kova ölébe pottyant a 10 pont, Massa motorhibája miatt. Ez lerágott csont. Nem tudom hová ment el Kova esze, hogy ilyet nyilatkozott.
Engem az zavar, hogy van két pilótánk, akik megérdemelték volna a győzelmet, akik az első perctől élményt adtak nekünk, és a végén egyikük sem nyerhet?
Megcsinálják a show-t nekünk, izzadnak, és mi a jutalmuk?
Még azt is igazságosnak találtam volna, ha leintik a versenyt, és Kimi nyer, de jól van, már nem kesergek, ez van.
Kimi soha nem lesz második számú pilóta, inkább felrúgja a szerződést, és elmegy. Ahogy ment, válaszolt Massának. Öcsi, mit akarsz? Még hogy én segítsek neked?
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Ijk
nagyúr
Engem mai napig egyedül az bosszant, hogy amíg Kimi a mergánál volt, minden 2. futamon 10 rajthelyet kapott a silány motor miatt, nem egyszer szállt el a vb esély az autó megbízhatatlansága miatt. Amióta eljött, Hamiltonék alatt nem emlékszem hogy lett volna egyszer is motorhiba a két év alatt, megtáltosodott a merci.
Sajnálom, hogy most ez az év ilyen gyengén sikerül Kiminek, mindensetre én nem írtam/írom le őt. Azért kíváncsi lennék mi lenne most a mclarennél Kimi-Hamilton párossal.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-Mike-
addikt
-
wildrain
addikt
Óriási volt a különbség a két autó vezethetősége között. Hamilton szépen, egyenletesen kezelte a kormányt, csak néha-néha volt egy-egy korrigálás, Kimi meg mást se csinált, mint rángatta. Nem csoda, hogy kétszer is megforgott.
-
Motion_Blur
félisten
-
wildrain
addikt
válasz Motion_Blur #25988 üzenetére
Ja, közben rájöttem én is.
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #25850 üzenetére
Hiaba ragodsz rajta. Mosley egy fasista nezetekkel fertozott Ferrari-berenc idiota (ki kell mondanom, ki akarom mondani, errol a sportszereto Ferrari szurkolok nem tehetnek), aki elvezetet leli masok kinzasaban (ezt nem csak a kuplerajokban teszi igy), az FIA stewardok mind az o puszipajtas babjai, ha mernenek ellene lazadni ott se lehetnenek.
Te meg egy hideg fejü, megfontolt, és másokat egyáltalán nem lenéző sport-ember vagy.
Vagy legalább is úgy gondolod.
Pedig ez a hsz-ed nem erre vall. És milyen drukker az aki egy kis baj látán, eloldalog?
Én Senna-Prost időszak óta nézek F1-et és végig a Ferrarinak szurkoltam, talán a piros szín miatt. Nem tudom igazából miért, pedig amúgy az olaszokat nem szerettem. És megjegyzem elég sokáig kellett néznem, hogy valami normális eredményeket hozzanak. És jelenleg sincsenek valami jó passzban. Akkor lehet, hogy én nekem is vissza kéne vonulni. És volt olyan időszak amikor Schumi-t is keményen megbünteték.(pl.1997)Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Motion_Blur
félisten
Történt az, hogy a 3. kör végén Kovalainen megelőzte Heidfeldet a buszmegállóban.
Palik ezt így kommentálta: "És a két Rönó... na most a kispiké előzött egy gyönyörűt féktávon és használja ki szépen a száraz részt."
-
Racecam
nagyúr
válasz 7Heads Drago #25990 üzenetére
Hagyjuk, semmi szükség provokálni, nem is túl elegáns, pláne, hogy ki van tiltva 3 napra, tetézve minez azzal, hogy egyébként is önkéntest száműzetésbe vonult. Most szándékosan akarod visszarántani a ringlispílbe?
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
PazsitZ
addikt
Nah, csak most jutottam oda, hogy lássam a futamot.
Kova mit szerencsétlenkedik, sokkal többet vártam volna tőle. Ráadásul még Webbert is kilöki a hülyegyerek. Ezzel gyönyörűen sikerült elrontani a stratégiát.
A Kimi kiszorította dolog hülyeség.
Hami levágott, visszaengedte, majd a "lendületet" kihasználva előzött. Nem mondom, hogy a "legsportszerűbb", de büntetést nem érdemelne szvsz. (pedig nem szeretem Hamit )
Kár, hogy Kimi a végén elvesztette a fejét, mikor végre úgy tűnt szép futamot fut. Inkább vitte volna be 2-nak...(#25990) 7Heads Drago:Látom még mindig van, aki olvassa szakértőnk hsz-eit .
Ó ha most látná, hogy ponn védem a kedvencét[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #25850 üzenetére
Bocs ez nem sikerült.
Nem ezt akartam.
Racecam: Inkább azt a kis Mclaren Tűzet probálom felpiszkálni benne. Valszeg attól tud ilyen indulatos lenni.
Szerintem megbékül , idővel.
Más: Fiúk-lányok ma találkoztam olyan Ferrari drukkerral aki azt mondta, hogy Nem volt jogos Hami büntetése.
Az esmény másnapján.
Nekem ez már hihetetlen. (de az is hogy családtag az illető, de már dolgozok rajta, hogy ezt kiverjem a fejéből) (vicc)[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Motion_Blur
félisten
"Az ilyen incidensek gyakran képezték megbeszélés tárgyát a pilóták hivatalos megbeszélésein és akkor abszolút világossá tették számunkra, hogy aki levágja a sikánt, annak teljesen vissza kell adnia a pozíciót és minden egyéb lehetséges előnyt, amit a levágással szerzett. Ha Lewis szabályosan vette volna be a sikánt, akkor sosem tudta volna megelőzni Kimit a következő nagyon rövid egyenesben. Azonnal ez volt a véleményem, amikor láttam a visszajátszást."
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem ezen a videón egyértelmúen látszik, hogy Hami nem is próbálta bevenni a kanyart. Hirtelen ötlettől vezérelve elég nagyot rántott a kormányon, és levágta a sikánt.
PazsitZ: Nem tudtam (amikor válaszoltamneki), hogy ilyen nagy port vert fel hunny maga körül. De ő tudja mit akar.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #25995 üzenetére
ez nem interjú, ez blog
komolyra forditva a szót ezekután kicsit vicces lauda és trsai valamint a brit sajtó megnyilvánulásai
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Az FIA most Massa motorját vizsgálja át
Massa nem használhatta ki a motorját Spában
Egyik szebb , mint a másik.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs