- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz IreN!CuS #25429 üzenetére
Kiegészítésként már csak annyit...
Ha kimi nem tör ki hami elől balra, három eset lehetséges.
Hami a kanyarban nem tudja megelőzni, mert az ív zárva van kimivel.
Kimi az íven marad hami előtt, de a kanyarban kifelé sodródik, mert nem tapad úgy...,és hami belül megy el.
Kimi elsőként kijön a kanyarból, de később megelőzi hami.
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
IreN!CuS
őstag
válasz tuskooo #25450 üzenetére
irták h a merci csapatfönöke szolt haminak h engedje vissza kimit,kérdezem én miért nem mondta h ne elözze meg és várjon mondjuk 1 kanyart?ha igy nézzük a csapat hibázott
Kiv lennék h te 1 ilyen szituba,mit csináltál volna félre álltál volna megnézni a szabálykönyvet or what?Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
MPowerPH
félisten
Milyen kellemes hozzászólás volt. El se tudom képzelni ez milyen ember lehet... Vagy talán mégis.. Asszem ha elém kerülne, nem sokáig húzná.
janeko: így is van. De nem az volt a baj, hogy vágott. Hanem amit utánna csinált, az volt a szabálytalan.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz !Overdose! #25458 üzenetére
Ez amúgy a modik dolga lenne. Elmenteni ezt a hozzászólást, elküldeni benfenntes személyeknek, aztán lefülelni, és bezárni egy életre.
Szerintem simán kivitelezhető.
Modiknak mi a véleménye erről?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Oliverda
félisten
válasz MPowerPH #25453 üzenetére
Majd nézd meg ezt a videót hogy az elfordulás előtt ki volt előrébb.
Még ha Kimi futott volna be másodiknak úgy hogy 1 mp lett volna köztük akkor megérteném ezt a felhajtást.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
IreN!CuS
őstag
válasz sh4d0w #25461 üzenetére
tod hány kis millio szabály van,és mennyi változik?kapnál 3 hetet h tanuld meg lehet nem tudnád,én se.És ha tudja az összes szabályt 1 ilyen szituba nem hiszem h ezen gondolkozik.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
hunnylander
őstag
válasz [CS]Blade2 #25434 üzenetére
Lewis nem ment be Kimi szelarnyekaba (elonyszerzesert) a visszaengedes utan, csak elment mogotte a belso iv fele.
A velemenyem, azoknak akik tudnak angolul: Was just hard racing. I can understand many Kimi fans are very upset, I would also be but when you cool down you will realize it was just hard racing. Those final laps are already in the history books as classics.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
IreN!CuS
őstag
válasz tuskooo #25470 üzenetére
most ezt lehet ragozni eléggé sokáig fölöslegesen.Én nem vagyok hami druker,szal nem azért védem.De jelen szituba iszonyat nagy segitséget kap a fia-tól a ferrari(lásd massa sutil,UJRA).Másik hami nem elözi meg kimit kimit összetöri a kocsiját nha akkor mi lenne,nekem itt az alapvetö logikával van gondom,összetöri magát és után nyerje meg a futamot,vagy nyerje meg massa akinek köze nem volt a mai versenyhez?
hunnylander:webforditas.hu
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
MPowerPH
félisten
válasz Oliverda #25468 üzenetére
Oliverda. Mindig az diktálja a dolgokat aki előrébb van. Kimi nem szorította le a pályárol, hagyott neki annyi helyet, hogy a kerékvetőkön még eltudott volna fordulni. Nem tudom miről van szó?
És még Haminek be se kellett szélárnyékba menni, mert majdnemhogy azonos sebességgel haladtak Kimivel. Ha nem vág, ez nem történhetett volna meg. És itt a lényeg. Kár ezen vitázni, be lett linkelve a modosított szabály. Azt kell elfogadni és kész.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
IreN!CuS
őstag
válasz MPowerPH #25474 üzenetére
ez hülyeség,azt mondod kimi van elöl ő diktál,szitu:kimi elöl hami mögötte kimi satufék a kanyarnál hami nem tud megállni pufff ezek után hami büntit kap mert kimi diktálja a dologt vagy h is van ez?
magyarul a merci legyorsulta a ferrarit
[ Szerkesztve ]
-
-
MPowerPH
félisten
válasz Oliverda #25475 üzenetére
A szabálykönyvben. Az eredetit még nem láttam, de a szimulátor bajnokságban ez egy elég gyakran előkerülő szabály, mert sokan nem tudják kinek mihez van joga. Az az auto ami előrébb van, majdnem azt csinál amit akar, csak kacsázni nem szabad, és hirtelen féktáv előtt fékezni, mert az veszélyes.
IreN!CuS: Itt van a válasz az előző kijelentésedre.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
IreN!CuS
őstag
válasz tuskooo #25477 üzenetére
láttam
tegyük fel hamit megbüntettik szted mi lenne a reális büntetés?
kizárás,idöbüntetés,pénzbüntetés,köv futamon +5-10-s rajthelybüntetés vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Kérem a moderátorokat, hogy a tag sértő kijelentéseiért tegyenek rendőrségi feljelentést.
Mert az se tiszta dolog, hogy a modik is csak úgy hagyják, hogy ilyen dolgokat írkáljanak ide be.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Oliverda #25483 üzenetére
Nem kell, de elhiheted. A kacsázás azt jelenti, hogy 2 -nél többször elhagyja a pilota az ideális ívet. Tehát ideális ívről kihúz, majd vissza. Eddig szabályos. Ha megint kihúz, akkor már kacsázásnak minősül.
És asszem Kimi a belső ívről húzta be az autot az ideális ívre. Nem volt semmi kacsázás.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
IreN!CuS
őstag
válasz tuskooo #25487 üzenetére
én a te elképzelésedre voltam/vagyok kiv.Én egy hibát hasonlitottam 1 másik hibához.
csak ez teljesen máskéép jön le ha vki a ferrarinak szurkor és vki nem.Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Peat;)
veterán
válasz Oliverda #25483 üzenetére
Hamiltonnak azért ideje lenne visszafogni egy kicsit magát a szabályokat tekintve és önértékelést tekintve. Idén másodjára jön elő a levágás, visszaengedés nála, így a szabályt már biztos tökéletesen ismerte, de sem akkor sem most nem érezte magát szabálytalannak. Simán megelőzte volna előbb utóbb, így tök felesleges volt játszani a határokkal, tökmindegy hova billen a mérleg a versenybíróknál, a helyzetet magának köszönheti egyedül, mint a múltkori esetben is. Így magára haragúdjon és ne más pilótára tegyen megjegyzéseket. Akkor talán többen elfogadnák a személyiségét is a teljesítménye mellett. Szigorúan szvsz hozzászólás, nem tetszik hogy hibátlannak állítja be magát, mikor mindkét eset miatta alakult ki.
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz Peat;) #25489 üzenetére
100%-osan egyetértek veled!
Hamilton teljesítményét mindenki elismeri, aki nem az meg nem ért hozzá.
Már csak egy kis szerénység kéne, ja és nem álszerénység.Alonso is sokaknak sokkal szimpatikusabb mióta visszafogja magát a nyilatkozataiban!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Peat;)
veterán
Egyébként Alonso miért nem kapott büntit? Vagy boxbehajtásnál nem számít hogy nem a kijelölt útvonalon ment be, vagy nincs rá szabály? (nem vitát nyitok, Alonso fan vagyok, csak érdekelne hogy ilyet szabad vagy sem)
-
törölt tag
nem gyenge verseny volt
Ezt a szélárnyékos dologgal ni van?!
Kimi ki lett fékezve, nem pedig szélárnyékolva...Kimi azért húzódott szélre, mert hitte hogy Hamilton besokall.Az lejött is valakinek, hogy Hamilton a VB elsőségét kockáztatta a Spa-i győzelemért?!
Neki simán elég lett volna, ha Kimi nyer, viszont ezzen a tapadáson, Kimi-vel csatázva a Massa-val szembeni tuti pontelőnyét kockáztatta...amit nullázhatott volna többször is a csatában.Ott ahol Kimi elhagyta a pályát, és sajnos megpördült, ott Hamilton is megúszott nagyon...ippeg megvolt az a kanyar.
Sztem egészen szenzációs csata volt, a sikánra támadóhelyzetbe került Hamilton, a sikán másik felére nem volt helye ezért vágott, a sikán után visszaengedte Kimi-t, ...az egyenes felét elhagyták ekkora, majd Kim i fogta az ívet, kimentek jobbra, Hamilton berántotta támadó ívre és kifékezte Kimi-t.
Szvsz ez volt...egy szélárnyékhatás érvényesüléséhez idő (és hely) kell.Szép csata volt, grat minden célbaérkezőnek.
A közvetítés botrányos volt szvsz. -
venember83
nagyúr
Még jó, hogy nem láttam a futamot, látom ismét sokak szívébe belopta magát Hamilton Lewis, Räikkönen Kimi-Mathias meg most sem volt képes nyerni, Massa hangyaszorgosságú pontgyűjtése meg max akkor lenne dícsérendő, ha vezető helyen lenne. Lassan egyre inkább úgy érzem, hogy felejthető ez a szezon a tifosi had számára. Sajnálom.
-
hunnylander
őstag
Ez az ami kell az F1-nek! Szenzacios kuzdelmek! Egy verszomjas Kimivel, Lewis-szal es masokkal. Dicseretes, hogy Lewis nem erte be a masodik hellyel es ugyszinten dicseretes es tiszteletremelto, ahogy Kimi kuzdott es versenyzett ma. Visszaszerezte a becsuletet es ujra bemutatkozott, hogy ki is valojaban.
Raikkonen: Second was not good enough
(#25493) b-type: Pont ezert, ez a futam emlekezetes klasszikuskent mar be is kerult az F1 tortenelemkonyvebe.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
tuskooo
addikt
válasz Peat;) #25492 üzenetére
Elég furán festett a dolog, de sokszor látni, hogy úgy mennek be a boxba, hogy átvágnak a sávon közte. Itt mintha nem lett vna ott kerékvető, sok helyen meg azon mennek át, talán ez a különbség, de sztem ezért nem büntetnek (legalábbis az eddigiek alapján).
hunnylander: a pofátlan nyilatkozatáról miért nem szólsz semmit?
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
Hát, nem semmi verseny volt, de sajnáltam a végét, mert Kimi tényleg nagyon szépet ment ma. Ahogy első helyre jött fel szinte azonnal, az valami gyönyörű volt. És tudom, nincs ha, meg erre nem lehet alapozni, de ha Hamilton nem megy el ott rögtön, akkor lehet, hogy kimi se gyilkolja szét az autóját, meg az idegeit. Tényleg nem volt teljesen fair a "visszaengedés", de ezért elvenni Hamilton győzelmét se lenne az. Legalább történt valami, nem úgy, mint egyes versenyeken, ahol csak a vonatozás megy.
Amúgy vicces, hogy 2007-es futamként szerepel a mostani a fia oldalán. Copy-paste rulez!
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
MPowerPH
félisten
válasz hunnylander #25495 üzenetére
, nem emléxem volt -e már ilyen normális hozzászólásod is.
Don't Tread On Me
-
30z.Samu
félisten
Hát gyerekek! Ez nagy futam volt!
Kimit sajnálom (pedig nem vagyok Ferrari-s), jobb lett volna, ha a következő 5 futam izgalmasabban alakul. Hamiltonnak meg gratula, 2. évadjában esélyes a bajnoki címre. Dícséretes, de egyben szerencsés is, ugyanis egyből egy mercit kapott a segge alá.
Heidfeld meg rutinos, ezt igazolta a gumicsere is a végén.Egy szóval nagyon jó futam volt!
Sic Parvis Magna
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs