Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Den és a többiek: látom megint vihart kavartam hoizászólásommal. Ez jó. :)
na nézzük akkor a tényeket:
1. A Ferrarinak erőfölénye van, ami persze pénzbeli és ennek következtében technikai. Igaz. de a Williams BMW nem igazán marad le mögötte. És egy ilyen autóval, ami legalább olyan erős, mint a Ferrari Montoya olyan gyászos eredményeket produkál, mint amilyeneket.
Nem az edzés számít! Hanem a verseny. Szerintem Schumacher jót derült magában, amikor Montoya megint első lett, mert tudta, hogy nem ellenfél a számára. Schumacher egy világklasszis, nagyobb, mint annak idején a legendás Ayrton Senna volt.
Kérdés: ha Montoya csak egy fele olyan jó autóban ülne, mint a BMW, kétszer leköröznék? Szerintem háromszor. Emlékezzetek vissza, hogy Senna balesetének évében '94 - ben Schumacher gyengébb autóval is mindig ott volt Senna mögött és meg is verte. Ez a klasszis. Vagy a régiek közül egy Nigel Mansell, vagy Nelson Piquet, akik fél perc hátrányt is ledolgoztak annak idején. Montoya képes erre? Senki sem képes rá ebből a mezőnyből, csak Schumacher. Az az igazi klasszis, aki gyenge kocsival is az élmezőnyben tud maradni.
2. Villeneuve valóban bevált. De csak ő. A többiek sajnos nem. És már Villeneuve sem lesz soha a régi és a Bar csapattal elszálltak a bajnoki reményei.
3. Akik hozzászóltak a régi Forma 1 - et nem követték szerintem figyelemmel. Volt ugyanis a 70 - es, 80 - as években egy francia úr. Úgy hívták, hogy Renée Arnoux. Prost azt mondta róla, hogy ha egy körből állna a verseny, akkor mindenkit megverne, mert MINDIG Ő ÉRTE EL A POLE POSITIONT egy időben. De a verseny nem egy körből áll. 4.
Kíváncsi vagyok Hockenheimre. Ott már csak a gázt kell nyomni, kivéve a tribünök előtti részt. Ha Montoya ott is leszerepel, akkor menjen vissza az Indy Car - ba az ovál pályára, Giles DeFerran, Sam Hornish Jr, Meg Al Unser Jr. és társai közé.
Ja és fiúk, csak semmi komolykodás: ez is csak egy vélemény, nem kell ízekre szedni.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest