Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Nos,én láttam a versenyt és megitélésem szerint:miután MS Sato
mellé behúzódott kb a kocsi hosszának 30%-áig,Satonak már
nem volt joga az ideális ívet követni,helyet kellett volna hagyni
MS-nek.Az,hogy később MS békülékenyebb volt,azért történt,
mert világbajnokként már hülye lett volna összebalhézni azzal
a Satoval,aki az idén ismét keresztbe tehetett volna neki. -
törölt tag
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Itt nem en vagyok a lenyeg, hanem Ok. Ez a topik nem rolam szol, hanem az F1-rol. Ti Oket dicsoititek ugy, mint egy n+1x VB-t...itt csak az az egyetlen kerdes, hogy: mire fel? Hogy nagy egy evadban van 2-3 jo eredmenyuk, kulonben meg olyanok, mint a hullamvasut? Az egyik vesenyen a dobogon vegez, masikban meg 8-10.:U? Ez ma mar vmi...?
Amugy ott volt meg Damon Hill is akkoriban. MS az akkor gyengebb Benetton-nal is tartotta lepest azokkal a nagyokkal...most vele melyik gyegebb autoval versenyzo szokta tartani? Amikor par eve a WMM-k tenyleg olyan nagyon jok voltak, akkor a gyengebb Ferrarival is ott volt MH es DC nyakan, sot legtobbszor csak a MH es MS kulonversenyet lehetett nezni, mert DC lemaradt...egy olyan autoval, mint ami MH-e is volt...amikor megfodult az eroviszony, ez miert nem ismetlodott meg a forditott felallasban...miert?
Szo se rola szeincse is kell hozza...nekem sokaig a kedvencem Nigel Mansell volt. Mas versenyzo ~25-30 gyozelemmel 3x is VB lett...O ''csak'' 1x...ritka peches versenyzo volt
hobizoli -
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
vili nehéz
a németen már be-bekapcsolgatták adásba a csapatok rádio beszélgetéseit és mikor mondták neki hogy: ''good lap mate, only 4 tenths back to alonso'' és erre azt válaszolta hogy ''azzal a mennyiségű üzemanyaggal amivel megyek, nem is rossz...''
na ekkor gyorsan ki is kapcsolták a rádiót:D
ezért nem örülnek igazán a csapatok ennek a belehallgathatósági dolognak, mert félnek hogy elszólják magukat, ahogy vilinél ez meg is történt:)
[Szerkesztve] -
-
-
janati
őstag
Már vártalak! (Mást is...:D)
1. Nem flamelek. Ez az F1-en történt, itt a helye. Éppen azért, mert nem ott lett volna a helyük az illetőknek...:(
2. Azt mondta: ''Jó nekem...'' Aztán korrigált, amikor rájöt, hogy elszólta magát...:DDD
3. Eleve sehol nem kéne odamenni politikusoknak, reklámozni magukat...
4. O.V. SOHA nem volt ott!!! Deutsch igen, kár volt... -
törölt tag
Hát te tudo, nekem jó ez a mostani helyzet a kedvenc pilótám nyer, mondom nekem tökéletes, nektek kevésbé...:))
De egyébként legyen úgy, csak szerintem amire megverik addígra már ember sem lesz kint a pályákon, -ezt most találtam ki de lehet benne valami- ha ez így megy tovább abszolút veszteséges lesz a Forma1 a szponzorok kiszálnak lehet hogy meg is szűnik a sport, és akkor mit ér MSCH a 10 vbcímével??:F
Úgy is mondhatnám, hogy ezzel a teljesítményével a saját teljesítményét értékeli le!
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Vissza fogom nézni, mert megvan videjón.:D
De azért abba már ne menjünk bele, hogy ha nem történik semmi pályán akkor is pofázzanak ugy mintha történne. Ez olyan, mintha a foci bemelgítésénél a kommentátor ugy közvetítene egy passzt, mint azt a meccsen egy gólhelyzetbe.
''És most egy rövid gyors passz Roberto Carlos-nak, ráfordul a kapura és lőőőőő! :DDD''
Ha ez élesben hangzik el megértem, de pl bemelegítés alatt max egy jót röhögnék, de nem várom el, hogy ha valami unalmas, akkor is beszéljen egyfolytában a kommentátor. Én nem a kommentátorra figyelek hanem a történésre és ha történik valami akkor nem kell megmagyarázni, hogy mi történik. Szvsz semmi értelme megint elmenni kommentátor ''flame'' irányba.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Én lehet más csatornát néztem, de a boxkiállások alkalmával igen is, hogy a versenyzőkkel valamint a tankolással foglalkoztak. Próbálták megsaccolni mikor jönnek majd megint ki, figyelemmel követték a Ferrari box-ot mikor a tankoló berendezéssel voltak problémák.:U
[Szerkesztve] -
tkesy
őstag
hát én sokkal inkább hallgatom Wébert mit a Palikot....
Ő legalább értelmes dolgokat mond, nem úgy, mint a Palik, aki mást sem csinál, csak szidja a McLaren-t meg a Toyota-t, MS-t+ Ferrari-t isteníti egyfolytában....
az tény hogy nagy F1 fannak kell ahhoz lenni, hogy a köv. versenyeket valaki végignézze...:O -
Dufresne
addikt
Akkor még nem is lehetett mire akkora arca, de azóta nyert pár bajnoki címet...
Persze ettől magabiztosabb lett stb. és természetesen az arca is nagyobb lett, ami nekem sem tetszik, dehát ez van és sajna, ha nyer, akkor nem is lehet mondani rá igazán semmit:(
Azért remélem ma nem fut be elsőnek:) -
Integra
titán
én nagyon drukkolok neki
azon gondolkodtam hogy a button balhé miatt vajon változott e a team order...
mert hogy sato igencsak rávert buttonra az első két szektorban és most lehet hogy ő a könnyebb.
csak a végén majdnem otthagyta a kis szamuráj...
de szerencsére harmadik lett így is:))
mondjuk esélye nem lett volna a második helyre sem.
nagyon bánom hogy átállt a bar a francia gumikra... -
Nowhereman
őstag
A másik, hogy Sumimisinek még nem igen volt olyan versenye, amikor az egész szabadedzést a pálya mellől nézte, mert nem pakolták össze a verdát. A második pilóta mostohagyerek - ez a ferrarinál konstans. De ez Tommmysunnak nem tünt még fel.
Barinak pedig keményebben kell nyomnia a gázpedált. Neki csak a maradék szerelők jutnak, és nem teleportálják az élre a boxutcában.
[Szerkesztve] -
törölt tag
''de Barichellonak sokkal többször jön össze valami komoly hiba, ami schumachernek soha'' Figyeljük figyeljük de én csak azt látom hogy pl. ebben az évben a Bari az utcso versenyen kívül mindíg pontot szerzett és most sem a defekt miatt nem szerzett pontot. A Schumi ugyanígy csak neki Monaco a kivétel!
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
Hát igen ezek a mai fiatalok :(
Hidd el annak idején kaptam egy-pár 5-öst helyesírásból, de ez van ha az ember ilyen szabad stílusra vált a neten, meg a Word is kijavítja, csak az elbutulás :DD
Én viszont nem vok oda a kötözködésért, szóval nem szeretnék itt a Schumi nem Schumi témán leragadni, de az ilyen építő gondolatokat, melyek fejlesztik az elmémet és jobb emberré tesznek (böeeee) azokat nagyon nagy örömmel fogadom :D :D :D
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
Bocs nem kell elalélni én nem mondtam, hogy Schumi az isten, meg ilyenek, egyszerűen van tehetsége és mellette rohadt sok rutinja és szerintem Alonsoról ue. pár év múlva elmondható lesz és akkor majd lehet őt utálni, mert egy jó és rutinos pilóta válik belőle.
Hja és bocs a ''j''-vel kapcsolatban teljesen igazad, van, csak tod ez van ha siet az ember, de most írtam még jópár gondolatot, ha akarod ezt is kijavíthatod, heLYettem, mert én nem néztem át. Előre is köszi :DD
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
Tod Schumachernek már van akkora rutinja, hogy kurvra ki tudja számolni, hogy mit bír a gép alatta és ő úgy is tud spórolni az autóval (és gumival) hogy közben nem lassul!!! Ennyi a rejtéj titka, hogy alatta miért nem megy állandóan tönkre a vas.
Bari viszont próbált nagyon sietni, hiszen volt is miért és nem is volt ezzel semmi baj, tolta ameddig csak tudta, de eddig birták a gumik. Ha ő lett volna első helyen valószínűleg ő sem kap defektet, mert a saját tempóját autózhatta volna.
Fölösleges itt bármiféle turpisságra gondolni, hiszen miért érné meg a Ferrarinak, hogy szar autót engedjen a pályára, mikor a konstruktőri vb is számít.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest