Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz Nowhereman #930 üzenetére

végignéztem a versnyeket ezen az oldalon: Bővebben: link
    és összesítettem, kinél hány műszaki hiba, vezetői hiba, és balesetben való részvétel volt.
    (természetesen a statisztika magában foglalja az enyenlőtlen elbírálás lehetőségét, én azonban csak egy pilóta adataira voltam kiváncsi)

Mivel nem is szoktam hírdetni hogy ki a személyes kedvencem, így megmagyarázni sem szeretem, ez nálam nem igazán érvek kérdése,...pl. bajban lennék ha Max Biaggi mellett meggyőző érveket kellene felhoznom, pedig ha jól számolom 11-12 éve foglalkozok a versenyzésével, és tartom a legkedvencebb (mert sok kedvenc is van :) ) versenyzőmnek.
    Nem a jövő világbajnokát kell felfedeznem, pusztán a kedvencemet :)
    pl. Max Biaggi az az arc aki ha visszavonul a versenyzéstől (ne adja ég) akkor piszkos mód hiányozni fog az életemből....és bármikor meghívnám mondjuk billiárdozni :)
    Olyan közel áll hozzám, amennyire csak lehetséges személyes kapcsolat nélkül.
    Szal nálam sokkal beljebb fogalmazódik meg a kedvenc pilóta kialakulása.
    Érvek szintjén tudok mondani persze, de az csak egy része,..a vezetési stilusa, a szeme, ...a franc tudja :D

Egy csapatvezetőnek viszont sokkal profibban kell pilótát választania, ezért aztán természetes hogy sokszor nem értem a döntésüket.

Aktív témák