Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atainprison

senior tag

válasz ThorsHUN #640 üzenetére

Írtam olyat, hogy WoWban nem számít a skill? Nem.
    Lehet boldogulni itt is ott is minden karakterrel es megfelelo skillel, de van amivel konnyebb van amivel nehezebb.
    Csakhogy ez teljesen mást jelent a két játékban. Ha PVP-t nézzük (For Honor-nál kb. csak ez van), főleg az 1v1-et, 2v2-t, akkor ott igen számít egy kicsit ki melyik karival játszik, mivel mindegyik classnak van un. "counter"-e amivel kicsit könnyebb legyakni az adott classt. De, hogy valamelyik class, illetve classok a többi fölött álljanak, ez szerintem nem igaz egyik játék esetében sem. Ha PVE-t nézzük (az inkább csak WoW), akkor ott ténylegesen számít, hogy jelenleg melyik class-szal lehet a legtöbb dps-t, healt, stb. produkálni az egyes bossokra lebontva (természetesen ez csak a HC progress klánoknál fontos). Ott hiába vagy ügyes, ha a válaszott classoddal nem lehet annyi dpst, healt, stb. csinálni amenny szükséges az adott bosshoz. Szóval itt számít a classválasztás, de ismétlem, ez csak MMO PVE HC progress klánnál igaz.
    És mielőtt itt belemennénk még egyéb dolgokba is, én alapvetően ezzel a kijelentéssel nem értettem egyet: Namost OPság (vagy legalábbis EZmódság) megállapítására a legjobb és legegyszerűbb módszer ha megnézed, mi az amit a legtöbben használnak a játékosok.

Új hozzászólás Aktív témák