- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Protezis #121 üzenetére
Nem global shorcutsot akarok állítani, de próbáltam ottis újat hozzáadni, nyomogattam a billentyűzet Next, Prev.. stb gombját, de semmi
Nekem is az új foobar van meg, meg a girderből a 4.0.4.2 most. de a girder a foobart nemtudja kezelni.. nincs is benne a listájában.. Lehet girderből visszakellene térni a 3.3-asra, nemtom, majd megnézem;) -
cousin333
addikt
Úgy néz ki...
Szóval a problémám az, hogy van egy csomó számom, megvan hozzá mindenféle ID tag. De az előadó neve (pl. fájlnévből véve) nagybetűvel kezdődik, de amúgy kisbetű. Namost, én azt szeretném elérni, hogy az ''artist'' ID Tag ugyanaz maradjon, csak csupa nagy betűvel legyen írva. az is jó, ha a pl. a fájlnévből beolvasva teszi nagybetűssé. Az is megfelel, ha valaki a default playlist kódot úgy megbuherálja nekem, hogy az előadó nevét mingi nagy betűvel írja (ezt a sytem tray-en már elértem, csak a playlist kicsit bonyolultabb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest