- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Protezis #121 üzenetére
Nem global shorcutsot akarok állítani, de próbáltam ottis újat hozzáadni, nyomogattam a billentyűzet Next, Prev.. stb gombját, de semmi
Nekem is az új foobar van meg, meg a girderből a 4.0.4.2 most. de a girder a foobart nemtudja kezelni.. nincs is benne a listájában.. Lehet girderből visszakellene térni a 3.3-asra, nemtom, majd megnézem;) -
cousin333
addikt
Úgy néz ki...
Szóval a problémám az, hogy van egy csomó számom, megvan hozzá mindenféle ID tag. De az előadó neve (pl. fájlnévből véve) nagybetűvel kezdődik, de amúgy kisbetű. Namost, én azt szeretném elérni, hogy az ''artist'' ID Tag ugyanaz maradjon, csak csupa nagy betűvel legyen írva. az is jó, ha a pl. a fájlnévből beolvasva teszi nagybetűssé. Az is megfelel, ha valaki a default playlist kódot úgy megbuherálja nekem, hogy az előadó nevét mingi nagy betűvel írja (ezt a sytem tray-en már elértem, csak a playlist kicsit bonyolultabb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest