Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Úgy vettem ki, hogy egy TAG modul próbálkozik frissíteni a lejátszott fájl adatait, de OS szinten tiltva van ott az írás. Tehát kell neki az írásjog. Az, hogy mi akar oda írni viszont nem tudom. Nézz szét a telepített kiegészítők között, hátha ráakadsz. Lehet a flac-es mappánál van jogosultsági probléma, amit kicsit birizgálni kell. OS újratelepítést követően szokott ilyesmi előfordulni, lehet saját tulajdonba vétel is megoldaná
-
AtHoS
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Olyat írnak megoldásra, hogy írási jogot kell adni arra a mappára, fájlra, aminél előfordul a hibaüzenet. [link]
Mondjuk ezt nem értem biztonságtechnikailag miért szükséges írási jog lejátszáshoz (mostani ctb-locker özönben azért meggondolnám mire/kinek adok írási jogot), ha pl. hálózati meghajtóról játszik le az ember, ahol elegendő lejátszáshoz az olvasási jog. Szerintem valami bővítmény próbálkozik frissíteni a TAG-et. Szóval ki is lőheted a kérdéses bővítményt pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest