- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
cass
aktív tag
Amúgy már 20 éve aki benne volt a témában az tudja, hogy egyáltalán nem újdonság a "vizes" téma.
Régen is ezt tartottam a legvalószínűbbnek, hogy ezek a vízből jönnek ki, csak régen USO-nak hívták őket. -
cass
aktív tag
Ez most boldogsággal tölt el, hogy létrehoztál ebben a témában egy ilyen topicot, az már kevésbé, hogy eddig még senki nem tette meg.
Igen valószínű nem a legfelkapottabb lesz, de próbáljuk meg minél több emberhez eljuttatni.
Először is röviden annyi, hogy én még élőben nem láttam ilyesmit, de ettől függetlenül mindig is a kedvenc témám volt és lesz is. Igen hiszek bennük, abban is, hogy a világegyetmben rengeteg különböző ismeretlen faj lehet, és abban is, hogy létezik olyan faj is akik úgymond megfigyelnek bennünket.
A lényegre rátérve én rengeteg teóriát el tudok képzelni, de kifejezetten ebben a New Jersey témában az álláspontom több oknál fogva az, hogy ezeket már mi(emberek) fejlesztjük, teszteljük. Egész biztos, hogy jelen vannak a földönkívüliek már (talán) a Földön! is szerintem, de az, hogy milyen formában azt egyenlőre úgy sem fogjuk tudni kideríteni.
Szerintem ezek a "drónok" az USA által fejlesztett modern eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Medence topik
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest