- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Igen! Szedj L-karnitint, az jól fogyaszt és számos más áldásos hatása van (pl.: jótékonyan hat a szívre is), este 6 után nincs hami, minden nap edzés (ha jól emlékszem Te írtad, hogy vannak fitness kazettáid, azok tökéletesn megfelelnek a célra
), én anno mikor fogyiztam sok joghurtot ettem, mert javította az emésztésemet, de sokaknál meg pont fordított a hatása, ha gondolod, próbáld ki. És persz a legfontosabb, hogy legyen, aki segít a fogyókúra alatt, mint Neked a párod, aki lebeszélt a Raffaellóról, így könnyebb lesz, hidd el. Egyet ne felejts el: éhezni nem szabad, nem egészséges és nem hosszútávú a hatása, okosan kell étkezni, erre itt nagyon sok jó tippet hallhatsz, sokan igen olvasottak (pl.: fless kolléga, aki maga is sokat fogyott), az ő véleményükre érdemes adni (talán az enyémre is kicsit
). Nagyon fontos számodra a modellkedés? Minden ügynökségen ilyen magasak az elvárások?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest