- iPhone topik
- Ricoh-tuninggal és 200 MP-es párossal jöhet a Realme GT9 Pro
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- S23/ Android probléma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem ha nagyon lusta vagy, ha PH-zol, vagy autót szerelsz, attól is lehet fogyni.
Én gyakran egyszerűen nem veszem a fáradságot hogy lemenjek enni, inkább dolgozgatok itt a megírandó programokon a szobámban, vagy szerelem kint a kocsit a fagyban, vagy amihez épp kedvem van. Az a fura, hogy érzem hogy éhes vagyok mint állat, de nincs kedvem enni menni 
Ja, meg még valami nagyon sokat segíthet (főleg a szörp / kóla / szendó / nasi rajongóknak ajánlom): legyél csóró
Én úgymond az vagyok, legalábbis kívülről nézve, mert a pénzemet értelmesebb -- azaz inkább úgy mondanám: hosszútávú -- dolgokra költöm. Nem veszek kólát, soha nincs kajám, mert otthon nem csomagolnak mint a haverokank. (Azért meg fel nem kelek korábban hogy én csináljak...
) A pénzt pedig, amit kapok, egyszerűen szinte képtelen vagyok ilyen ''pillanatnyi élvezeti cikkekre'' költeni, így hát alig eszem naponta egyszer. Tartom is a 70 kg-omat a 178 centimhez. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Gitáros topic
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Környezetvédelem
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Asus Vivobook S16 S3607QA-PL018W
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én gyakran egyszerűen nem veszem a fáradságot hogy lemenjek enni, inkább dolgozgatok itt a megírandó programokon a szobámban, vagy szerelem kint a kocsit a fagyban, vagy amihez épp kedvem van. Az a fura, hogy érzem hogy éhes vagyok mint állat, de nincs kedvem enni menni