Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Igaz, ez városban nagyon veszélyes. Túrázás, hosszú távú tekerés alatt viszont én is hallgatom halkan.
Egyébként Bővebben: link
Ezen belül is: Bővebben: link 256 MB kapacitás, FM rádió
vagy Bővebben: link u.a. + SD kártyás bővítési lehetőség -
Gismo
addikt
nahh ajánljon már vki vmi jó, de olcsó cuccot!
-
Gismo
addikt
Miet ajánlotok?
a címben szereplőek a követelmények!
de ne legyen tool drága! -
Márton
nagyúr
Nekem is usb 1.1 es fel is le is 300k.
Abit kr7a a lap, es win2k opr.
Egyebkent sokkal biztonsagosabb zenet hallgatva bicozni!
Hogy miert?
Mert az autosok, aki eszreveszi hogy fulhallgato van a fuledbe dugva, jo nagy ivben kerulnek ki, mert azt hiszik nem hallasz semmit.
Pedig en pont olyan hangerore szoktam allitani, hogy mindent hallok a kozeledo autokbol. Meg a szelet is. Talan tulsagosan is.
Mert olyan 35-40 km/h-nal mar ertelmet veszti a zenehallgatas, vagy nagyobb fulest kene hasznalni, de akkor tenyleg nem hallanam az autokat
Es ujra elovettem a regi, unott, monoton zeneket, mert ezek bicozas kozben uj ertelmet kapnak: megadjak a ritmust.. -
Obi-1
őstag
Bringázás közben inkább ne hallgassatok zenét...

-
doc
nagyúr
[i]Vegyel Diva-t, bele 256 vagy 512 cf-et, feltoltod, es mire hazaersz tekeresbol, meg veget sem ertek a szamok, nem kell FM radio [/i]
nem csak Tchoepinek kell, nekem is
egyrészt szeretem a rádiót hallgatni, nem olyan monoton, mint az MP3, másrészt meg az 512-es CF iszonyatos pénzbe kerül (ha egyáltalán van...), és nekem kicsi is lenne egy útra (112-es bitrate-tel esetleg, de az meg azért...) -
Márton
nagyúr
''FM-rádió mindenképpen kellene''
''de rádió nincs benne''
eh
Vegyel Diva-t, bele 256 vagy 512 cf-et, feltoltod, es mire hazaersz tekeresbol, meg veget sem ertek a szamok, nem kell FM radio
Btw. miert csak 300k/sec a feltoltes az usb 1.1-en?
Doksi 900-at ir.
De en irni es olvasni is csak 300-zal tudok ra.
3 fajta kompaktflessem is van, egyikkel sem gyorsabb.
Ez a 900 egy marketing-szam? -
Tchoepi
tag
Amit jó szívvel tudok ajánlani ebből a keretből: BenQ JoyBee 128MB (http://www.ramiris.hu/termek.php?cikkszam=2932&csoport=MP3+lej%E1tsz%F3&page=1) 26.9k+fa. Én is bringázáshoz használom már egy hónapja és nagyon bevált. Akus, és az usb-n keresztül lehet feltölteni, ca. 8 órát bír folyamatos üzemben, de rádió nincs benne.

-
doc
nagyúr
Nekem is ugyanilyen célból kellene. Kis CD-sen gondolkodtam, de kezdek a flash felé hajlani. Nézd meg ezt:
http://www.depo.hu/?page_number=6&id=13933&lid=5&csid=57
alapban 64 MB, de bővíthető, 128-cal bővítve kb. 40 pénz, így már kb. 3 órányi zene fér bele. kíváncsi lennék, vki használt-e már ilyet -
Jym
tag
Hi emberek!
Problémám a következő: kellene nekem egy mp3-lejátszó, bicajozáshoz lenne, tehát CD-s kizárt, meg FM-rádió mindenképpen kellene. Namost hamár nem CD-s, lehetőleg olyan kellene, ami egyben egy USB-s pen-drive-ként is használható.
Egy 128 MB-s változatra max 40 pénzem van.
Ha tudtok ilyet, lehetőleg Mo-n kaphatót, kérlek, írjatok. Létezik egyáltalán?
Előre is köszi...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- nVidia tulajok OFF topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) egyébként ugyanilyen alapon mondhatnám én, hogy autózás közben senki ne hallgasson zenét.