Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomCapone
csendes tag
Köszi Srácok a részletes magyarázatot. Túl részletes is volt, őszintén megvallva le is estem menet közben a lóról, mert a felét nem értettem a részleteknek. Az összkép viszont megvan. Az emulálás kifejezést fentebb többször is olvastam, így az nem volt idegen, de a jelentését továbbra is homály fedi!
Ami felkeltette az érdeklődésemet (vagy inkább megdöbbentett), hogy ha az én elméletem szerint történtek az események, akkor egy olcsóbb cucc is elég lett volna? Ez sem olyan egetverő összeg (lenne, ah működne), na de hogy még ennél is olcsóbban meg lehetne oldani egy garázskapu nyitást, pláne egy autó kinyitását, az azért ledöbbentett! Biztosak vagytok ebben?
Nyilván nem az érdekel, hogy ki honnan szerzett információt, ki mivel foglalkozik, lesz...om, tényleg! Olyat hallottam a gépjármű felderítés központjában, a távirányító és a vevő (garázskapu, autó, stb) közé ékelődik valami, és úgy lopja le a jelet! Nyilván erre gondoltál Aztat, amikor aztat írtad
, hogy többször kell megnyomni a gombot, mert az ugrókódod rész átjött, azt felfogtam. Erről az volt az elképzelésem, hogy sokszázezres cucc kell hozzá, akár milliós beszerzési áru, hiszen ha sok verdát lopnak el, akkor megtérül, és mint tudjuk, a céges felhasználású dolgok, amúgyis többe kerülnek, mint az egyszeri fogyasztónak készült termékek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy többször kell megnyomni a gombot, mert az ugrókódod rész átjött, azt felfogtam. Erről az volt az elképzelésem, hogy sokszázezres cucc kell hozzá, akár milliós beszerzési áru, hiszen ha sok verdát lopnak el, akkor megtérül, és mint tudjuk, a céges felhasználású dolgok, amúgyis többe kerülnek, mint az egyszeri fogyasztónak készült termékek!