- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz FreedomHUN #1014 üzenetére
Megnézem, köszi
-
Chereiose
addikt
válasz FreedomHUN #1012 üzenetére
Igen, de ezt a statikus ip-t hogyan kell kiosztani a ps4 nek?
-
Chereiose
addikt
válasz viktorhu #1008 üzenetére
Úgy van, hogy a gyári routerbe dugtunk 1 kábelt, ami ugye viszi a netet az Asus routerbe. Viszont a set top box az nincs rádugva az asusra, még jó múltkor vettem 1 elosztót ami 150 megabitet tud osztani, mert nem volt elég hely a gyári routerben, és abban van bedugva a 3db tv, mert azoknak elég kevés net is. Így, hogy csak a saját asus router ad wifit így amúgy azzal nincsen gond, csak ez a PS4 konzolos probléma a zavaró. Valahogy annak kéne máshogy kiosztani a netet, az is a gyári routerbe van dugva.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Flip netem van, 250 megabites, ugye tv-vel csomagban. Gondolom mint mindenkinek, nekünk is ezt a csoda Sagemcom routert adják. Vettünk egy jó minőségű Asus routert, a wifit pedig az admin oldalon kikapcsoltam, így csak a saját routerünk ad wifit. Viszont volt aki tanácsolta, hogy állítsuk át a routert modem módba, ezt hogyan tudom megoldani, kérni kell az ügyfélszolgálaton és távolról elintézik?
Fő problémám ami gondolom egyedi itt, hogy PS4 konzolon elég instabil vele a net, hiába van kábelre dugva, a FIFA 19 játékban folyamatosan lecsatlakozik az EA server, lassú maga a PS4 menüje is, nagyon nem szereti a netem, és ez biztos, hogy emiatt van, mert ismerőseimnek digi nettel nem csinál ilyeneket, bár érdekes, mert még annak sem, akinek csak 30 megabites telekom nete van. Illetve korábban folyamatosan amíg a gyári router wifijét használtuk végig instabil volt, elveszett a jel és nem csatlakozott egy ideig vissza, stb, ezért vettünk már saját routert, csak nem tudom, hogy segítene-e bármit ha modem módba kapcsoltatnám.
Köszi előre is a válaszokat.
-
Chereiose
addikt
FLip-es boxról van lehetőség felvenni műsort saját pendrive vagy merevlemezre? Láttam a hátulján van sata bemenet, gondolom az alkalmas lehet a merevlemeznek, kérdés felismerné és tudná kezelni?
-
Chereiose
addikt
válasz FreedomHUN #433 üzenetére
Nem tudom ha azzal rendeltem akkor csak hoznak, érdekes lenne nélküle...
-
Chereiose
addikt
válasz sarkanyolo2 #426 üzenetére
Na ez jó hír, akkor azért előbb megvárom, hogy bekössék utána lemondom. Semmi bajom nincs amúgy a flipel sem, de a digi még kedvezőbb áron adja a még gyorsabb netet, és az ő boxukkal fel lehet venni a műsort saját pendrive-ra.
A lemondás bejelentését követően gondolom nem jönnek ki szétszerelni vagy bármit csinálni, ugyanúgy mint a T-nél a postán le kell adni a 2 boxot meg az elosztó routert? (kábeleket gondolom csak nem kell)
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Kb másfél hónapja kötötték be a flipet, viszont most jelentkezett a digi (2 hónap után) hogy jönnének kötni. Nekem pedig a sebesség és az ára miatt a digi jobban megéri. Ugye hűségidő nincsen, szóval a flip lemondható így 1,5 hónap után mindenféle kötelezettség/kötbér nélkül? -
Chereiose
addikt
válasz sarkanyolo2 #363 üzenetére
Akkor miért írja ki a másik tv-n, hogy nem tud HD-t? Remélem átállítják ebben a hónapban ezt a marhaságot...
-
Chereiose
addikt
Na, ma bekötötték a flipet 1 héttel a megrendelés után.
A szerelő nagyon kedves és segítőkész volt, igényesen oldotta meg a kábelezést. Kb. 45 perc alatt meg is volt vele, behúzott 1 új koaxot. A szolgáltatásra pedig nincs panasz, 250-es netet kértünk, bőven hozza stabilan, sőt olykor 260-at is mérek, a feltöltés is hozza az ígért 20-at. Letöltésnél pedig 25-30 megával szed. Nagy meglepetés a gyári elosztó amit adnak, wifije is 200 felett hoz, jó minőségű, az optikai ONT elosztó ami régen volt az ezres nettel mielőtt elköltöztünk, az alig mért le 80-90 megabitet wifin. TV képe jó, sajnos ugye egyszerre 2 HD nem meg, de a szerelő szerint ebben a hónapban feloldják ezt a gátot és egyszerre lehet majd mindenhol HD adást nézni, függetlenül a másiktól. Szóval ennyi pénzért mindenféle hűség nélkül ez egy elég jó ajánlat.
-
Chereiose
addikt
válasz sarkanyolo2 #338 üzenetére
Már ha az előző tulaj (aki 1 hónapja mondta fel a szerződését) leszerelése befejeződött papíron...
-
Chereiose
addikt
Ha kaptam ma emailt a flip megrendelésről, akkor az azt jelenti, hogy végre megrendelhettem? Mert eddig ugye probléma volt szerda körül, hogy az előző tulajnak a telekom elofizetese miatt foglalt volt a végpont, azt mondták, hogy beszélnek a telekommal és pár nap alatt lezárják az előfizetését és szabad lesz a végpont. Most akkor ez vajon megtörtént és jönnek nem sokára? Holnap azért telefonálok, hogy mi a helyzet.
-
Chereiose
addikt
válasz FreedomHUN #329 üzenetére
Mind1,videókat nem töltök fel youtube-ra vagy ilyesmi csak ritkán, max emailbe fájlokat illetve ugye facebook messengeren ezt azt de ezekre a 10 mega feltöltés is elég szerintem.
-
Chereiose
addikt
válasz yetmanus #325 üzenetére
Köszi a választ. Igen most már ezekről egy nagyon rendes flip ügyfélszolgálatos tájékoztatott. Az illető nem postán adta le hanem telekom ponton. Viszont ma a flipes ember szólt a telekomnak, akik ezt látják a rendszerben és meggyorsítják ezt a folyamatot, ügyintéző szerint remélhetőleg pár nap és lezárják, addig is felvette az adataimat, tehát remélem most már 2 héten belül kész.
Digi ha hajlandó jönni akkor azért arra lehet váltok, bármekkora szemetek is, 1 gigás net jó lenne + a digi sport, de tuti több hónap mire történik valami, ezért jó megoldás ez a flip.
A feltöltés tényleg csak 10 mega? Bár en max letölteni szoktam, de azért ez picit furcsa és kevés
-
Chereiose
addikt
Hát ezaz, nem is értem ezt. Vicc komolyan mindegyik, digi az magasról szarik rá és heteket várni kell, többi meg jön ilyen hülye értelmetlenségekkel, hogy melyik kábel meg végpont kié...Az előfizető meg csak kínlódik, mert a mi esetünkben hetek óta nincs tv és rendes net sem...
-
Chereiose
addikt
-
Chereiose
addikt
válasz FreedomHUN #319 üzenetére
Hát ez is vicc amúgy, hogy ilyennel kell b@szakodni. Lehet tényleg leadom online is a rendelést, hát ha.
-
Chereiose
addikt
válasz FreedomHUN #317 üzenetére
Van koax, elozo tulaj itt telekomot használt, szóval a kábelek is bent vannak. Viszont még az előző tulaj csak most mondta le, szóval be kell kérjem tőle a visszaigazolást hogy visszaadta a boxokat a telekomnak, és akkor onnantol szabad az út azt mondta az ügyfélszolgálatos.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Rövid történetemet leírtam a T topikba: [link]
Szóval nem sok ideig kellene valamilyen szolgáltatás, olcsón, amit fel lehet mondani bármikor. Ez a flip pedig jónak tűnik erre. Szerintetek 1-2 hónapra érdemes ezt beköttetni? Nem jár sok fúrással stb? Illetve mennyi idő náluk a bekötés a megrendeléstől kezdve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest