- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
m0h0senator #16321 üzenetére
Dettó.
-
cintula187
addikt
Vannak időszakos "kimerevedések"
-
cintula187
addikt
Tulajdonképpen el vagyok ájulva tőle, de csak a kamera kezelés / beállítás lesz evvel fél nap. Sármellék - Ferihegy, Balatonon a legkisebb kis üdülő stég is felismerhető.
Ferihegyet hagyjuk, remélem kezelésbe veszi valaki...Aerosoft, bár inkább LHsimulationnek jobban örülnék. Róluk van hír ezügyben?kérdés: - időgyorsítás gomb milyen néven leledzik?
-
cintula187
addikt
Kedden ki jönnek multizni msfs 2020 ban?
Kitalálunk egy útvonalat akár Kis hazánkon belül -
cintula187
addikt
válasz
LimaBravo69 #16261 üzenetére
Akkor egy nullát hozzá csapnának a vételárhoz.
-
cintula187
addikt
Nem rossze, de az EFB hiányzik.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #16249 üzenetére
Tárgytalan. megjelent
-
cintula187
addikt
Xboss game pass for PC -vel próbálta más a kosárba rakni a FS2020 standard verziót? Nekem semmit se csinált.
-
cintula187
addikt
Ő eléggé kivesézi a HW követelményeket.
-
cintula187
addikt
Elkezdték vadul feltölteni a videókat a youtube simmerek a saját gameplayükről.
-
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #16181 üzenetére
Azért vannak benne pofátlanúl részletes dogok:
-3:20 az ujjlenyomatok
- 4:09 kijelző tükröződésviszont: 10:38-nál ahog a Krisztus szobor betöltődik az nem éppen szép. Az épp most töltődik le a netről? Ha már ilyen közel vagyok valamihez ne legyen már ilyen.
-18:40 jajj az a szélzsák
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #16127 üzenetére
Mármint a vas talán publikus.
-
cintula187
addikt
azért aki megveszi fórumon szeretném ha kenne valamilyen formában group flight
-
cintula187
addikt
Még akár ezt is repülném vele a Dunán akár.
-
cintula187
addikt
válasz
Korcsii #16059 üzenetére
Q: Is Microsoft Flight Simulator going to be released on Steam or the Epic Store?
A: We have no news to share regarding additional versions, but our goal is to have Microsoft Flight Simulator available on as many platforms as possible.Ez ilyen semmilyen tipikus politikus válasz nem?
A platform itt selling platformot jelent?
-
-
cintula187
addikt
válasz
Hedgehog9780 #16047 üzenetére
Nem kell új ablak. pl. az FMC-t is ha megnyitod jobb katt undock és arra a képernyőre húzod át, amelyikre akarod.
-
cintula187
addikt
válasz
Hedgehog9780 #16040 üzenetére
- 80, xcheck rotate
- and there we go, see we got a lot of runway we could have used
-Positive rate
-gear in transition. -
cintula187
addikt
válasz
Hedgehog9780 #16035 üzenetére
Linkeld be a pontos időkóddal az érintett videót
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #16030 üzenetére
Tehát.
Amúgy lehet, hogy az alapokkal kapcsolatban vannak hiányos infóim.
Szeretném tudni hogy az induló reptéren melyik az aktív kifutó.
Ez az utóbbi napok tapasztalatai alapján P3D -ben hol működik ha behangolom pl. PMDG 777 ben az atis frekit hol nem. Illetve útközben szeretnék időben infót kapni, hogy melyik lesz a várható pályairány, amire tervezhetem a STAR-t. Vagy a simbrief - navigraph párosra már a tervezéskor lehet hagyatkozni? Úgyértem amiket ők feldobnak az használható? Bár egy hosszú út alatt, de akár percről percre is változhat az aktív pálya. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #16026 üzenetére
Az ok hogy a gépen a földön be tudom hangolni az ATIS-st, de P3D ben hogy van megoldva a cél reptérbe az infó beszerzése? Mekkora a hatótáv?
-
cintula187
addikt
1.0 -ás kérdésem lenne. Mit lehet használni globálisan real life ATIS infókra? Az épp használatban levő pályát szeretném tudni a reptéren (origin és destination is)
hálám
-
cintula187
addikt
válasz
Hedgehog9780 #16017 üzenetére
Remélem, hogy nem lesznek ennyire elszállva az árak PMDG esetén talán, mivel a default gépek is viszonylag sokat tudnak.
@Korcsiii: random gurulóut elnevezések lesznek? Nanemár. P3d esetében is néha belefutok (pár hónapja használom csak a navigraph-ot ezért kezdett feltűnő lenni nah)
és zavar.
-
cintula187
addikt
Most úgy állok, hogy letöröltem az UT-t és jó. (naná) Néztem scenery editorban is, de ott de javult meg az átrendezésre. MAjd újra felrakom és megpróbálom a fájl átnevezést pl. köszi mindenkinek!
-
cintula187
addikt
Ez már megint milyen pofátlanúl néz ki? A 3 cég akivel együttműködnek szintén tetszetős.
-
cintula187
addikt
PMDG 747 kérdésem lenne.
Ritka alkalmakkor hajtómű indításkor (747-400F, Cargo, Packs 1 normal, 2 és OFF, Engine 3-4 indít egyszerre) nem akar felpörögni egyik sem.
Áll akár percekig, csak akkor kezdi el a spoolingot ha a fuel controllnál adog neki naftát. Azért tartom ezt furának, mert normális esetben elkezd, pl. nem cargo változatnál felpörögni már üzemanag adagolás előtt.
Lehet hogy ennél a tipusnál egyszerre 1 indítható, vagy más sorrendben?
Szerintem tipus függő, vagy azon belül beállítás lenne? -
cintula187
addikt
Ez eléggé baráti lett. Már csak az árazásnak kell barátinak lennie.
-
cintula187
addikt
Valaki nincs bent kis hazánkban a FS2020 alpha groupban? Tűkön ülök hogy nézhet kia hátsó kertem benne
-
cintula187
addikt
Hungary indahouse
-
cintula187
addikt
Nem tudom ide be szabad vagy be "illik" e linkelni, de láttátok a kiszivárogtatott in game videókat az MS 2020-ról?
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
Mi a teendő P3D ben ha remegnek a textúrák? Van hogy repülés végén a köd a hegyek tövében, de most Lhsim es Ferihegyen az utashidak egy része is kicsit.
-
cintula187
addikt
Évekkel ezelőtt találtam egy honlapot, hogy géptípusonként - alrendszerenként le lehetett tölteni Manual okat. Nincs ötlete valakinek melyik lehetett ez, vagy más oldal van -e erre?
köszi -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #15598 üzenetére
Evvel kapcsolatban.
Akárhogy állítom a volume leveleket, recirc fanokat hangos visító vinnyogó magas hangot ad valami és a cockpitban akkor hallok csak valamit (felszálláskor is) a hajtómű hangokból, ha hátra fordulok.
Ahogy nézem pl. zibo 737-ben ez totál rendben működik. -
-
cintula187
addikt
válasz
Hedgehog9780 #15650 üzenetére
V1 em van. Az meg érte. Laptopon fut a kliens így tök jó.
-
cintula187
addikt
Annak a P3D jelenségnek mi az ellenszere, hogy ha mondjuk az FMC-t sokáig bámulom és "felnézek" a szélvédő felé az egész táj kisüti a szememet. Mint amikor a valóságban hozzá kell szoknia a szememnek a fényhez effekt.
A HDRt (ha nnek ez az oka) hol kapcsolom ki?Ez megvan. De így nem lehet többek között a fényerőt állítani. -
cintula187
addikt
válasz
Hedgehog9780 #15638 üzenetére
-
-
cintula187
addikt
válasz
RCH663 #15630 üzenetére
Dynamic lighting -ot kikapcsolva hasonló területen tegnap ugyanavval a járművel jobb volt a helyzet sokkal.
Csak most a scenerível van gondom.
LHBP és VTBD -n nincsenek épületeim. Pedig ferihegyre semmit sem raktam be.
Rakjam a scenery listán legfelülre ilyenkor a global europe -ot? -
cintula187
addikt
Tegnap CYYZ - KORD -ot repültem PMDG 737 -el. MIndkét reptér ilyen kis picinyke free scenery.
Approachnál marha nagy köd mégis az adatlapomnál szereplő gépen lement az FPS 5-re.
RAM nem volt 100% on. VGA 0 és 99% között mozog. CPU 50-70% között.
Milyen trükkök léteznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest