- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Jó lenne ha tényleg úgy lenne, ahogy írod, de nem lesz FSX verzió szerintem. Legalábbis egyhamar biztosan nem. Pont a napokban olvastam végig a fórumot az AVSIM-en és még csak elképzelésük sincs, hogy mikor lesz FSX. Legnagyobb bánatomra, ugyanis addig nem tudok visszamenni a Malévba repülni.
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek... 
GrooveHero: Te mit melózol, hogy hajnali kettőkor repülsz még hét közben?
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba. 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek...
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba.