- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Nem, nem csak nálad csinálja, nálam is.. Pontosan ugyanezekkel a hibákkal küzdöttem én is, teljesen ez volt a helyzet. Mintha az én gépemről írtál volna. Akkorákat zuhantam robottal,hogy csak néztem. Egyszerűen néha meghülyül a progi és ha már alacsony magasságon teszi, hiába kapkodtam, hogy stabilizáljam a gépet, volt,hogy nem sikerült és úgy odavágta a gépet ahogy kellett. Nem mellékesen néha eléggé összekavarta a REX felhőit is, ritka ocsmány természeti jelenségek születtek.
Valójában én sem értem, hogy mi alapján bolondul meg néha, mikor más esetekben meg semmi gond vele. Valóban lehetséges amit írtál, hogy alkalmanként túl sok infót kap és belegabalyodik. Mindenesetre igen fárasztó tud lenni, miközben valóban jó program lenne, ha kicsit stabilabban és normálisabban működne.
Ezen húzásai miatt egy ideje hanyagolom, de lehet,hogy most majd előveszem újra, úgyis régen zuhantam már le.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Cyberpunk 2077
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest