- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eep 101
csendes tag
Köszönöm a reagálásokat, egyenlőre egy határozott gyors, és kissé indulatos döntéssel letakarítottam az Fs-t a gépemről.Várok, had ülepedjen, had nyugodjak meg egy kicsit.És most had reagáljak párat én is: Csorbi szigorú vagy! Nem látom be, hogy autó szerelő létemre-volt autó szerelő, mert friss nyugdíjas vagyok-miért kell nekem egyfajta informatikusnak is lennem. Ez "csak"egy számítógépes játék, amit egyébként imádok, imádtam.Én nem morgolódtam, hanem panaszos jajkiáltásnak gondolom az írásomat.,és még mindig nem tudom, hogyan fog működni a billentyűzet, meg a joystick.A "csak két gép" megoldást köszönöm!Köszönettel tartozom Rakamaznak és Jadronak is, mert nem mondták azt rögtön, hogy én vagyok a hibás, sőt Rakamaz is segített!Mondom, egyenlőre kivárok ezzel a telepítéssel.Azt szívesen venném, ha valaki elmagyarázná, azt a fiók név megoldást, ellenőrzést, illetve ha kell megváltoztatást. Még egyszer elnézést kérek, ha esetleg zavartam volna bárkit is. Köszönettel és tisztelettel T.Péter Sopronból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Házimozi belépő szinten
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Házi hangfal építés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest