Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gudi

tag

sziasztok!
    az én kis GTX970 videokártyám várakozáson felül teljesít! próbaképpen átváltottam a médium beállításról high-re és képzeljétek el, egy igazán részletes scenery felett sem csökken 24-25 alá, ami már élvezhető szerintem :) Bizonyításul felteszek egy képet..
    Tudom, tudom, ez kis gép, nincs felhő stb.. de akkor is..
    Viszont lenne egy kérésem, segítsetek légyszi nekem abban hogy hol találom azt a beállítását a joystick tetején lévő Hat switch gombbal a külső nézetben körbeforgatni a látványt, mint ahogy azt az FSX-ben megszoktam. Az Istennek sem találom a sok beállítás közül... a videón az egér jobb gombot használtam, de ez nagyon kényelmetlen, mivel a joy-t is jobb kézzel kezelem.
    A másik gondom illetve kérdésem, hogy az, hogy a cockpit panel zavaróan sötét nappal is, alig találom meg a repülés közben a gombokat amiket ugyebár kezelni kell. Ha közelebb hozom az egér görgetőjével, akkor normális világosságú, de akkor csak azt látom, a tájat nem...A panel világítás meg nappal nem működik. Szóval van még mit tanulnom, de ezzel együtt kezdem megszeretni.. :)

Új hozzászólás Aktív témák