Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
sziasztok!
az én kis GTX970 videokártyám várakozáson felül teljesít! próbaképpen átváltottam a médium beállításról high-re és képzeljétek el, egy igazán részletes scenery felett sem csökken 24-25 alá, ami már élvezhető szerintem
Bizonyításul felteszek egy képet..
Tudom, tudom, ez kis gép, nincs felhő stb.. de akkor is..
Viszont lenne egy kérésem, segítsetek légyszi nekem abban hogy hol találom azt a beállítását a joystick tetején lévő Hat switch gombbal a külső nézetben körbeforgatni a látványt, mint ahogy azt az FSX-ben megszoktam. Az Istennek sem találom a sok beállítás közül... a videón az egér jobb gombot használtam, de ez nagyon kényelmetlen, mivel a joy-t is jobb kézzel kezelem.
A másik gondom illetve kérdésem, hogy az, hogy a cockpit panel zavaróan sötét nappal is, alig találom meg a repülés közben a gombokat amiket ugyebár kezelni kell. Ha közelebb hozom az egér görgetőjével, akkor normális világosságú, de akkor csak azt látom, a tájat nem...A panel világítás meg nappal nem működik. Szóval van még mit tanulnom, de ezzel együtt kezdem megszeretni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bizonyításul felteszek egy képet..