- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Istenem, hát nem hiszem el... Először amiatt csesztetsz, hogy G1000-es csak az igazi repülőmben van (nem, nem mutatok képet, bibííí :-P ), másodszor pedig a maci alatt az alakomat érted?! Hát már személyeskedünk is?!
Harmadik pedig... Szóval az FSW igen gyorsan takarodott le az SSD-mről. Ha egyszer valami használható lesz belőle, majd a Steam emlékszik rá, hogy volt egy ilyen döccenő az életemben és újra felteszem, de inkább ment vissza az FSX:SE
Egy élmény újra (addonokkal kiegészítve) azzal mókázni. Tény, ami tény, ennyi idő alatt mindent elfelejtettem, szóval először csak néztem ki a fejemből, és mint egyszeri kezdő, default runwayről nyélgázzal felszálltam és rángattam a yoke-ot. Érdekes profilja lett az iskolakörömnek
Vissza kell szokni, már semmire sem emlékszem. Ha most feltenném újra az Airbus X Extendedet is, lehet, hogy még sírnék is 
Szóval köll az idő (nem, nem lett több
)Viszont népek! Nincs megint affinitás egy szimulátorközpontos összejövetelre? Tudtam régen egy helyet, dehát olyan zsúfolt manapság... ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Harmadik pedig... Szóval az FSW igen gyorsan takarodott le az SSD-mről. Ha egyszer valami használható lesz belőle, majd a Steam emlékszik rá, hogy volt egy ilyen döccenő az életemben és újra felteszem, de inkább ment vissza az FSX:SE
)