- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Hali,
Mesh témában szerintem elbeszélünk egymás mellett, vagy én küzdök fogalomzavarral, úgyhogy tisztázzuk, mert mostmár érdekel a dolog

Szóval az én olvasatomban a mesh az a domborzatnak a váza, amire rákerülnek a textúrák, ettől lesz valósághű a dolog. Biztos van az FSX-nek vagy a P3D-nek is valamilyen default mesh-e, de alapvetően ha a "semmire" húzod rá az ORBX textúrákat (Base, Vector openLc) akkor az nem ér sokat. Korábbi posztomhoz csatoltam egy képet egy ORBX dokumentumból ott jól látszik miről van szó.
Ha csak mesh kiegészítőt (FsGlobal) használsz önmagában, a textúrák hiánya miatt ez is kevés.
Én eddig használtam az FSGlobal-t is és az ORBX-et is, mert így láttam értelmét, IFR-nél sem árt, ha egy bonyolultra sikerült megközelítés során szépeket látsz odalent.
Javítsatok ki ha nagy marhaságot mondtam.
Szerk:
Az alapkérdés egyébként arra vonatkozott, hogy a tapasztalatok alapján megéri-e az árát egy FsGlobal, vagy nem nyújt sokkal többet egy default mesh-hez képest, de erre a linkelt video megadta a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs