Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Mesterek! Egy kis Tweak kérdésem lenne. Nem vagyok valami jártas ebben, de azért sikerült belőnöm úgy a gépem, hogy szépen elrepülgetek midnenhova VC-ben payware tájjal, reptérrel, időjárással és repülővel. A legutóbbi ötlet, amit alkalmazok az a dwm újraindítása FSX indítás után, ez nálam a földön 5-10 FPS, levegőben meg még több és valóban nincs FPS brutális ugrálás.

Amit viszont tegnap láttam Youtube-on tök véletlenül az az volt, hogy a srác kikapcsolt egy bufferpool nevü dolgot, hogy a VGA végezze a munkát, plusz visszavettem trilineárisra azt az izét (nem tudom mi a neve) FSX-en belül és a VGA control paneljében rakta rá az AA-t és az élsimítást. Plusz még javasolt egy olyat, hogy legyen egy külső FPS limiterrel fékezve az FSX.

Ezt meg tudjátok erősíteni?

Más:

Anno volt a Youtubeon egy srác, csodaszép FSX videókat csinált egy dual GPUs ATI-val és amikor beszélgettem vele mondta, hogy hülyeség, hogy az ATI nem jó FSX-hez. Aztán ha Google-el kicsit körbenézek, mégis szidják. Lehet megcsípek egy 7990-et, az én mostani kártyámhoz képest 2.5 - 3.5x nagyobb FPS-t hoz normális játékoknál, persze tudom az FSX az sajnos más. Viszont nem találtam még tesztet, hogy valaki FSX-el nyomta volna a 7990-et, ami azért csak a legerősebb még egy pár napig a piacon. Valakinek valami tapasztalata? Vagy hagyjam is, merthogy ATI és inkább várjam meg a 290x-et?

Új hozzászólás Aktív témák