Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hhelikopter

tag

Sziasztok!

Mindig rájövők, hogy fejleszthet informatikai téren az ember, kiszórhat 400.000 Ft az FSX soha nem lesz az aminek lenni kellene. Magyarul egy szartalicska az egész.

A játékvezérlőt legyen szó egyszerű botkormányról vagy komolyabb szettről (pedál, gázkar, botkormány) bekalibrálom FSX alatt minden oké, ugye ezzel már semmi dolga nem szabadna, hogy legyen a felhasználónak amíg nincs új telepítés.

Egy hete figyelem és rádöbbentem arra - Pl: ugyanokat csinált a gép, hogy minden átmenet nélkül felnyomta az orrát, pedig a botkormányt meg sem mozdítottam, normál időjárás, stb,- , hogy a kalibrációs beállításokat simán elfelejti a program. Tehát minden nap az FSX indítását követően kalibrálni kell a pontos precíz irányítás érdekében.

Nem tudom ennek mi az oka, ti találkoztatok ezzel? - Ha nem, akkor azért erre érdemes odafigyelni, mert a különbség és föld - Van esetleg a normális kalibrációhoz valami kiegészítő program, amivel a tengelyeket lehet beállítani ? -

Szartalicska, tegnap már majdnem kivágtam az egész gépet mire rájöttem a hibára hajnali 1 óra volt. :W :(

Új hozzászólás Aktív témák