- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Mindig rájövők, hogy fejleszthet informatikai téren az ember, kiszórhat 400.000 Ft az FSX soha nem lesz az aminek lenni kellene. Magyarul egy szartalicska az egész.
A játékvezérlőt legyen szó egyszerű botkormányról vagy komolyabb szettről (pedál, gázkar, botkormány) bekalibrálom FSX alatt minden oké, ugye ezzel már semmi dolga nem szabadna, hogy legyen a felhasználónak amíg nincs új telepítés.
Egy hete figyelem és rádöbbentem arra - Pl: ugyanokat csinált a gép, hogy minden átmenet nélkül felnyomta az orrát, pedig a botkormányt meg sem mozdítottam, normál időjárás, stb,- , hogy a kalibrációs beállításokat simán elfelejti a program. Tehát minden nap az FSX indítását követően kalibrálni kell a pontos precíz irányítás érdekében.
Nem tudom ennek mi az oka, ti találkoztatok ezzel? - Ha nem, akkor azért erre érdemes odafigyelni, mert a különbség és föld - Van esetleg a normális kalibrációhoz valami kiegészítő program, amivel a tengelyeket lehet beállítani ? -
Szartalicska, tegnap már majdnem kivágtam az egész gépet mire rájöttem a hibára hajnali 1 óra volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest