- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
Igazad van a tekintetben, hogy tesztelés kérdése mit bír a proci. Bár az i7 2600 k széria 4,5 ghz-re simán húzható. Nyilván az alaplap is számít, de illő lett volna akkor komplett konfigurációnak leírása, mert csak úgy tudunk ötletelni.
Szerintem igen is van különbség a 4,2 ghz és a 4,8 ghz közt, nem is kicsi. Nagyon sok külföldi fórumot böngésztem át, mondhatni komoly teszteket nézegettem, mert Én a témában egy kis pont vagyok, igyekszek tanulni mit hogyan fejlesszen az ember. Viszont vannak olyanok személyek akik annak érdekében, hogy minden FPS-t kinyerjenek akár 500.000-600.000 Ft is áldoznak egy gépre.
Az utolsó mondatom igen általános. Tudomásul veszem, hogy te baromságnak tituláltad, de tartom továbbra is. 10 éve szenvedek az FS szériával, korábban egyszerűbb, tuning nélküli gépeken, mert ugye minden pénz kérdése. A korábbi pénztelenséget követően most megengedhettem magamnak egy komolyabb technikát. Mi különbség? Ég és föld.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Tesla topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Macska topik
- Filmgyűjtés
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest