- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
Igazad van a tekintetben, hogy tesztelés kérdése mit bír a proci. Bár az i7 2600 k széria 4,5 ghz-re simán húzható. Nyilván az alaplap is számít, de illő lett volna akkor komplett konfigurációnak leírása, mert csak úgy tudunk ötletelni.
Szerintem igen is van különbség a 4,2 ghz és a 4,8 ghz közt, nem is kicsi. Nagyon sok külföldi fórumot böngésztem át, mondhatni komoly teszteket nézegettem, mert Én a témában egy kis pont vagyok, igyekszek tanulni mit hogyan fejlesszen az ember. Viszont vannak olyanok személyek akik annak érdekében, hogy minden FPS-t kinyerjenek akár 500.000-600.000 Ft is áldoznak egy gépre.
Az utolsó mondatom igen általános. Tudomásul veszem, hogy te baromságnak tituláltad, de tartom továbbra is. 10 éve szenvedek az FS szériával, korábban egyszerűbb, tuning nélküli gépeken, mert ugye minden pénz kérdése. A korábbi pénztelenséget követően most megengedhettem magamnak egy komolyabb technikát. Mi különbség? Ég és föld.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marathon (2025)
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest